Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediyenin önlemi yayaları engelleyemedi
21 Ağustos 2017 Pazartesi 16:59

Belediyenin önlemi yayaları engelleyemedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin Kızılırmak Caddesi üzerindeki tehlikeli bölgeden yayaların karşıya geçmesini engellemek için orta refüjde aldığı tel örgülü önlem, yayaları durduramadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin Kızılırmak Caddesi üzerindeki tehlikeli bölgeden yayaların karşıya geçmesini engellemek için orta refüjde aldığı tel örgülü önlem, yayaları durduramadı. Bazı yayalar tel örgülerin üzerinden atlayarak caddenin karşısına geçmeyi tercih ediyor.

 

Kızılırmak Caddesi’nin Mevlana Kavşağı’na yakın bölgesinde uzun zamandan beridir yayalar ile Antalya Büyükşehir Belediyesi görevlileri arasında yaşanan bir sıkıntı var. Bazı yayalar üst geçit ile yaya geçidi arasında kalan tehlikeli bölgeden karşıya geçmeye çalışıyor. Belediye görevlileri orta refüje yaptıkları tel örgü ile yayaların yaklaşık 100 metre ilerideki yaya üst geçidinden veya yine yaklaşık 100 metre ilerideki yaya geçidinden karşıya geçmesini sağlamaya çalışırken, bazı yayalar tel örgülerin olduğu tehlikeli bölgeden karşıya geçmekte ısrar ediyor.

YAYALAR DEVİRİYOR, BELEDİYE GÖREVLİLERİ DİKİYOR

Yayalar ile belediye görevlileri arasında uzun zamandır süren bu mücadele değişik seyirler izledi. Yaya üst geçidinden veya yaya geçidinden geçmek yerine kestirme yol olarak gördükleri tel örgülü yerden geçmeyi tercih eden yayalar, olayı tel örgüleri devirmeye kadar götürdü. Yayaların sürekli olarak devirerek üzerinden geçtiği, belediye görevlilerinin ise devrilen tel örgüleri defalarca yerine dikerek yayaları engellemeye çalıştığı bu mücadele bir müddet devam etti. Yayaların tel örgüleri devirmesiyle baş edemeyeceklerini anlayan belediye görevlileri çareyi tel örgü direklerine profilden destek yapmakta buldu.

TEL ÖRGÜLERİN ÜZERİNDEN ATLAMAYA BAŞLADILAR

Belediyenin yaptığı profilden destek de yayaların tehlikeli bölgeden karşıya geçmesine engel olamadı. Üst geçide veya biraz ilerideki yaya geçidine kadar yürümek istemeyen bazı yayalar, bu kez de tel örgülerin üzerinden atlamaya başladı. Yayaların yaptığı bu tehlikeli geçiş yürekleri ağızlara getiriyor. HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: YUSUF KATRAĞ
Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim