Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.114
    %0.75
  • Dolar
    32.3616
    %0.11
  • Euro
    34.9438
    %-0.30

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Beşiktaş Maçını Kazanacağız

02 Kasım 2019 Cumartesi 00:25

Öncelikle Kayseri maçında kendi sahamızda çok şanssızdık. Kayserispor'u elimizden kaçırdık. Ama ne olursa olsun mutlaka kazanmalıydık. Gençlerbirliği maçının bir yol hatası olduğuna inanmak istiyorum. Yalnız kabul edilmesi gereken bir nokta var. Takım süper Ligin en düşük bütçesine sahip. Bunu da görerek eleştiri yapmamız gerekiyor. Gerek Gençlerbirliği gerekse Sivaspor maçında yapılan bireysel hatalar ise bazılarının aklına kurt düşürüyor.

  Bülent Korkmaz ile ilgili eleştiri hakkımı iki maç daha tutarak artı yönlerini yazmak istiyorum. Öncelikle hoca geçen sene Doğukan Sinik'i oynatarak takıma bir tane genç oyuncu kazandırdı. Ayrıyeten geçen sene belirli aralıklarla Bahadır'ı oynattı. Bu sene stoperde ise Bahadır'a oldukça fazla şans verdi. Bahadır'ın Gençlerbirliği maçı hatası ise gerek kendisi gerekse ona bol bol şans veren hoca için oldukça üzücüydü. Elbette Gençlerbirliği maçının tüm günahını bu oyuncuya kesemeyiz. Bu arada aslında benim de düşüncem olan Celutska-Diego tandemi ise Sivaspor maçında Celutska'nın hatası ile acaba sorusunu düşündürdü. Bu arada Celutska her zaman istikrarlı bir oyuncu ve belirli bir seviyede maçlar çıkartıyor.
  Sol bek konusu her takım gibi bizim içinde sıkıntı. Aslında Eren Albayrak ile bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Gerson Dala sakatlanmadan önce Portekiz liginde umut vaad eden oyuncu olarak dikkat çekiyordu. Sakatlanması kendisi adına şanssızlık. Antalyaspor perfermonsı ise bizim adımıza şanssızlık. Ufuk Akyol ise oldukça iyi bir kumaş olduğunu gösteriyor. İleride Ufuk daha güzel yerlere gelecektir. Paul ise benim çok şey beklediğim yıldız adayı. Taraftar Paul'a sahip çıkmalıdır. Kendisi altyapı oyuncumuz ve gerçekten yetenekli bir oyuncu. Bence gelecekde önemli bir yıldız adayı.
 İşte Bülent Korkmaz'ın artıları bunlar. Genç oyunculara fazlasıyla şans veriyor. Ama gerek takımın gerekse bireysel anlamda şanssızlık yaşıyoruz. Örneğin Aatıf'ın performansı yeterli değil. Umarım beklediğimiz katkıyı koyar. Aatıf'ın bu arada ayağında topu tutan adamı olduğunu da görüyorum. Forvet anlamında aldığımız oyuncular gol katkısını da yeterli şekilde sağlamadı.
Her ne olursa olsun bu hafta  Beşiktaş maçını kazanacağız
Bu yazı toplam 1438 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim