Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.019
    %0.79
  • Dolar
    32.3697
    %0.12
  • Euro
    34.9682
    %-0.20
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Böcek'in Seçim Çalışmaları
26 Mart 2019 Salı 18:03

Böcek'in Seçim Çalışmaları

MİLLET İttifakı CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, "Altyapıdan imara, eğitimden kültüre, toplu taşımadan kent planlamasına...

MİLLET İttifakı CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, "Altyapıdan imara, eğitimden kültüre, toplu taşımadan kent planlamasına kadar, şehrin bütün bileşenleriyle ortak kanaat oluşturup, hareket edeceğiz" dedi.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Balıkçı Barınağında balıkçı esnafını ziyaret etti. Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen'in de eşlik ettiği Muhittin Böcek, balıkçı mezatına katıldı. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan daha sonra Salı Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) konuğu oldu. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç de katıldı.

Belediye başkanı olduğu 20 yıllık süre içinde vicdanını rahatsız edecek hiçbir şeyin altına imza atmadığını belirten Başkan Böcek, "Tutamayacağım sözü asla vermedim. Gerçekleştirdiğimiz her projede önceliğimiz, halkımızın daha mutlu ve huzurlu olmasına, yaşam kalitesini artırmaya yönelikti" dedi.

YERELDEN KALKINMA MODELİ

Antalya'da yaşayanların refah seviyelerinin artırılmasının temel hizmet anlayışı olacağını vurgulayan Muhittin Böcek, alışılagelmiş belediyecilik anlayışının kendi döneminde sona ereceğini söyledi. Antalya'nın planlı, kurallı ve kimlikli bir kent olması için A'dan Z'ye çalışmalar yaptıklarını anlatan Böcek, projeleri bunlara göre hazırladıklarını aktardı.

BU HALKI ARTIK KANDIRAMAZSINIZ

Belediyelerin siyaset değil hizmet üretmesi gereken kurumlar olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, "Bugüne kadar kimsenin ekmeği ile oynamadık, hep kazandırmaya çalıştık. Hiçbir belediye çalışanı siyasi görüşünden dolayı işten çıkarılmayacak. Çünkü biz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız" dedi.

Muhittin Böcek, "ASAT Meclisinde su indirimiyle ilgili verdiğimiz önergeler her defasında reddedilmiştir. Bizlerin bu önergelerini reddedenler bugün müjde diye "su indirimi ve ücretsiz ulaşım" diye vatandaşa duyuru yapıyor. Tamamen popülist bir yaklaşımla yapılan bu açıklamalar seçim korkusudur" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim