Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2491.675
    %0.80
  • Dolar
    32.5148
    %0.27
  • Euro
    34.725
    %0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Boztaş'tan seçim ofisi açılışı
20 Mart 2018 Salı 15:18

Boztaş'tan seçim ofisi açılışı

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, 1 Nisan'da yapılacak seçimlerde yeniden aday olurken, seçim startını verdi ve seçim ofisinin...

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, 1 Nisan'da yapılacak seçimlerde yeniden aday olurken, seçim startını verdi ve seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaklaşık bir hafta önce organ üyesi adaylarının katılımıyla seçim startını verdi. Toplantının açılışında konuşan Boztaş, MATSO yönetimi olarak 4 yılda güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Ekip arkadaşlarıyla önümüzdeki 4 yıllık süreçte yapacakları hizmetlerle Manavgat'a iz bırakmak istediklerini kaydeden Boztaş, "Şu anda seçime gireceğimiz komitede adayı olan değerli yol arkadaşlarımızla önümüzdeki 4 yıllık süreçte güzel bir ekip çalışması yapmak istiyoruz. Bunun için programımızı hazırladık. Tüm çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

Manavgat'ın ilçe ekonomisini çeşitlendirmek ve güçlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Boztaş, yarım kalan projelerini tamamlamak için aday olduğunu açıkladı. Manavgat Üniversitesinin ilk adımı olan MATSO Turizm Fakültesini ilk dönemde yaptırdıklarını hatırlatan Boztaş, "İlçemize kazandıracağımız diğer fakültelerle başta Manavgat Üniversitesi olmak üzere ilçe ekonomisini çeşitlendirecek ve değer katacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Fuar ve Kongre Merkezi gibi birçok projeyi tamamlamak amacıyla yeniden aday oldum. Etkin, risk alan, çalışkan bir kadro olan ekimizle birlikte Manavgat'a iz bırakacak çalışmalara imza atarak 5 yıldızlı hizmetlerimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından organ üyeleriyle birlikte toplu fotoğraf çektirildi.

MİTİNG GİBİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

MATSO organ seçimlerinde mavi listeyle seçime girecek olan Ahmet Boztaş başkanlığındaki ekip Demokrasi Bulvarı'ndaki seçim ofisini kalabalık bir üyenin katılımı ile miting gibi bir havada gerçekleştirdi. Açılış gövde gösterisine dönüşürken üyeler Boztaş ve organ üyesi adaylara hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılışta kısa konuşma yapan Boztaş, tüm üyelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Seçimin düzeyli, seviyeli geçmesini temenni eden Boztaş, 1 Nisan da yapılacak olan MATSO organ seçimlerinin Manavgat iş dünyasına hayırlı olmasını diledi. Boztaş, seçim ofisini hayırlı olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Boztaş'tan seçim ofisi açılışı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim