Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Eyüp Koçak / Muhabir Türk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Koçak / Muhabir Türk

Bu albümü çok seveceksiniz!

13 Temmuz 2021 Salı 00:10

 Hafta sonu Türk Halk Müziği sanatçısı olan eşim Nurgül Şahballı’nın son albümünün klip çekimleri için Konya Beyşehir’deydik.  Muhteşem bir doğaya sahip Beyşehir’de çok güzel bir iki gün geçirdik. Başta bizleri orada misafir eden Sebahat, Ali, Ayşegül, Şule Kıvrak ailesine çok teşekkür ederim.

Klibi,  halk Müziğinin duayen ismi Hilmi Şahballı’ya ait “aşk”  adlı şarksına çektik.

Eser babamıza ait olunca tüm çalışmalar ve hazırlıklar da Şahballı’ya yakışır biçimde gerçekleştirildi.

Öncelikle Beyşehir oldukça serin ve çok güzel bir kent.   Doğasına ve havasına hayran kaldım.  Özellikle akşam serinliğini Antalya’ya geldiğimiz günden bu yana arıyoruz. Olsun, bizim memleketimizin de güzelliklerini yok sayamayız.

İnsanları çok sıcak ve oldukça yardımsever…

Klibin akşam çekimleri mini bir konser havasında geçti. Kent meydanına gezintiye çıkan onlarca kişi, klip çekimlerimizi ellerinde cep telefonuyla izlediler.  Her şarkı bitiminde kopan alkış, bizleri çok sevindirdi. Umarım bu eser Nurgül Şahballı’nın dilinden de çok beğenilir ve emeklerimiz karşılığını bulur.

Korona virüs belasının bulaştığı günden bu yana müzik adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik.  İlk başta “Bir De Nurgül’den Dinleyin, ardından “Yanlış Adres” adlı albümlerimizi tüm dijital platformlarda dinlenebilir hale getirdik.    Her iki albümden de oldukça olumlu güzel geri dönüşler aldık, alıyoruz.  

Nurgül Şahballı, bu süre zarfında ara vermeden stüdyo çalışmalarına devam etti.  Çok yakında 13 şarkıdan oluşan albümü, çok yakında tüm dijital müzik servislerinde olacak.  Bu albümde Hilmi Şahballı ait 9 eser var.  Her bir eser son dönemde yazılan ve çok sevilen eserler.  Geçtiğimiz aylarda Korona virüs nedeniyle kaybettiğimiz Halk Ozanı Yusuf Polatoğlu’nu da bu albümde unutmadık.  Ona ait 2 güzel eser bu albüm de olacak.

Oldukça sıkıntılı geçen bu süreci, biz sanata sarılarak atlatmaya çalışıyoruz.  Çünkü sanat her zaman ruhlara terapi, yaralara merhem olmuştur.  Ne yazık ki günümüzde sanata ve sanatçıya verilen değer ortada! Toplum çabuk tüketilen;  çoğu zaman yararlı olmayan,  ilgi çekme adına yapılan işlere rağbet gösterse de biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. 

Gizli köşelerde kalmış, bizi anlatan türküler söylemeye devam edeceğiz.

Sağlıcakla kalın.

 

 

 

Bu yazı toplam 1277 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim