Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2233.211
    %-0.50
  • Dolar
    32.3346
    %0.08
  • Euro
    35.1091
    %-0.21

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

Buna bir çözüm şart

02 Aralık 2020 Çarşamba 00:15

 

         Süper Lig’de bu sezon ilginç bir görüntü çizen Antalyaspor’da kırmızı kart görmeden maç tamamlanamıyor!

         Ne gariptir Antalyaspor’lu futbolcular o kadar rahat kırmızı kart görüyor ki; Teknik Direktör değişikliğinde bile bu alışkanlık maalesef değişmiyor!

         Geçtiğimiz hafta Erzurumspor deplasmanında galip gelebileceği bir maçtan son dakikalarda yediği golle altın değerinde 2 puandan olan, bunun yanı sıra kırmızı kart görme alışkanlığını da devam ettiren Antalyaspor  tehlikeli bölgede kalmış oldu.

            Evet… Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 10 hafta sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 10 puan toplayabildi. Kırmızı beyazlılar Süper Lig'de ayrıca ilginç bir istatistiğin sahibi oldu. Antalyaspor, ligde oynadığı son 6 maçta tam 6 kez kırmızı kart gördü. Kırmızı beyazlılar, maçların birinde 9, 5'inde sahada 10 kişi kaldı. Mücadelelerde Hakan Özmert, Ufuk Akyol, Amilton, Adis Jahovic, Naldo ve Sidney Sam kırmızı kart gören oyuncular oldu.

            Son 6 maçtır sadece Kasımpaşa karşısında kırmızı kart görmeden oyunu tamamlayabilen Kırmızı – Beyaz’lı futbolcular, çok kritik puan kayıpları yaşamaya da devam ediyor.

   Anımsanacağı üzere Fraport TAV Antalyaspor, bu sezonki ilk kırmızı kartlarını 5'inci hafta oynanan Gaziantep FK maçında gördü. Kırmızı beyazlılarda bu maçta Sidney Sam ve Ufuk Akyol takımını yalnız bırakan oyuncular oldu.

Antalyaspor'un ligin 6'ncı haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynadığı ve 5-1 kaybettiği maçta ise Amilton hakem tarafından oyundan ihraç edilerek takımını yalnız bırakan isim oldu.

   7'nci hafta Antalya'da oynanan Fenerbahçe maçında kırmızı beyazlı takımda Adis Jahovic, mücadelenin hakemi Bahattin Şimşek tarafından direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Antalyaspor'un 8'nci hafta deplasmanda oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Kasımpaşa maçında ise herhangi bir oyuncu kırmızı kart görmedi.

   Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında oynadığı Aytemiz Alanyaspor, maçında Antalyaspor'da Hakan Özmert, hakem tarafından çift sarı karttan oyundan ihraç edildi. Fraport TAV Antalyaspor'da son kırmızı kartı ise ligin 10'uncu haftasında deplasmanda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında Naldo gördü.

            Antalyaspor’lu futbolcular her şeyden önce kırmızı kart görmeden oyunu tamamlama alışkanlığına ulaşmalı.

            Son Erzurumspor maçında da görüldü ki; Antalyaspor’un acilen toparlanması ve takım ruhu ile mücadele etmesi gerek.

            Çok kolay gol yiyen ve bireysel hatalar yapan Kırmızı – Beyaz’lı takımda defans ve kaleci sorunu devam ediyor.

            Bu sıkıntıların bir an önce aşılması dileğimle.

           

            

Bu yazı toplam 464 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim