Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2239.515
    %-0.22
  • Dolar
    32.3387
    %0.08
  • Euro
    35.0829
    %-0.36

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Bünyamin Oynasın

21 Ocak 2020 Salı 03:50
 Antalyaspor'un iki Göztepe maçına da gittim. Kupa maçını kazandık. Kupa maçında sahada iki tane genç oyuncu vardı. birisi Cengiz diğeri de Bünyamin. İlk yarının sonuna doğru maalesef Cengiz bir şanssızlık yaşadı. Cengiz'in fiziği stoper için çok iyi. Umarım çok çalışır ve başarılı olur. Kupa maçını kazandık. 
  Ama takdir edersiniz ki bizim için önemli olan lig maçıdır. Maalesef lig maçının ilk yarısında neredeyse sahada yoktuk. golü yeyinceye kadar bir mücadele vardı ama sonra maalesef üç tane gol yedik. Şanssızlığımız şu bu sene defansımız ve kalecilerimiz formsuz. Üstüne birde gol atacak adamımız olmayınca daha da üzülüyoruz. İlk yarıdaki Rize maçı en çok üzüldüğüm karşılaşmalardan birisidir. O kadar çok şut ve sonucu yok.
   Beni Göztepe karşısında üzen bir konu da şu. Takım mücadele etmiyor. Çok kırılgan bir takım gözüküyoruz. Maalesef rakipler orta sahamızı o kadar kolay geçiyor ki. İkinci yarı Fredy oyuna girdikten sonra iki şutu var. Eğer onlardan birisi gol olsa belki takım daha çok mücadele edecek. Bu ara Fredy bundan sonraki maçlarda tercih edilirse en azından daha çok top bizde mi kalır. çok umutlu olduğum Aatıf transferi bizde tutmadı. Bazen olmadı mı olmuyor. 
  İkinci yarı oyuna Bünyamin girdi. Göztepe'nin milli oyuncusu Serdar karşısında sahada tutundu. Elbette daha yeterli değil ama en azından mücadele ediyor. Şu an belki de takımın en çok ihtiyacı olan mücadele etmek. Bünyamin dün sahada mücadele etti. Umarım yeni transferler takıma çabucak katkı koyar. Rus sol bek Kudrashov ben beğendim. dün sahada ayakta kalan takım oyuncularından birisiydi. 
  gol yollarında Podolski'nin ayağına ihtiyacımız var. Ama ilerleyen yaşı beni korkutuyor. Sinan Gümüş ise Galatasaaray'dayken golleri vardı. Şu an en çok ihtiyacımız olan gol zaten. Veysel Sarı'nın stoperde oynaması sanki daha iyi olacak gibi
   Fanatik bir taraftar olarak Antalyaspor benim için çok önemli. Seyirciye bir ricam olacak Doğukan bu takımın tek yerlisi ve yetenekleri ölçüsünde mücadele ediyor. İlerleyen zamanlarda Doğukan'ı küstürmemek gerek. keşke o kafa golünü atsaydı.
    Sangare bu sefer forma giymedi. Belki de ileri zamanlarda kendisini sağ açık olarak görürüz. Bünyamin'i de sağ bek. Şu an en çok istediğim gol yollarımız ile defansımızın kendisini toparlaması ve ligde kalmamız. Umarım bu korkulu rüya sona erer.
Bu yazı toplam 2453 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim