Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyükşehir'den Korkuteli'de iftar
21 Haziran 2017 Çarşamba 12:33

Büyükşehir'den Korkuteli'de iftar

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'de iftar programı düzenlendi.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'de iftar programı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'de iftar programı düzenlendi. Ak Parti ilçe binası önünde düzenlenen iftara Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaymakam Erol Tanrıkulu, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ve vatandaş katıldı.

İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kadir Gecesi'ni kutladı. Başkan Türel, "Günlük hayat işlerine, hayatın gailesine, hayatın telaşına kapılmış bizler için Ramazan ayı en büyük ilaçtır. Çünkü normal zamanlarda her gün Antalya'nın işlerini, sorunlarını, projelerini konuşuyoruz. Ramazan dışında Korkuteli'ne yine geliyoruz, birçok kez geldik. Şu 3-4 sene içerisinde kaç defa geldim hatırlamıyorum. Her vesileyle ya bir hizmet açılışı, ya bir projenin denetimi ya da bir temel atma töreni için geliyoruz. Bugün de mübarek iftarı birlikte açmak, birlikte dua etmek için beraberiz" dedi."

"HIZLA TOPARLANIYORUZ"

Bu yıl turizmde ve tarımda geçen seneye göre daha iyi bir sene yaşandığını belirten Türel, "Geçen sene terör, Rusya problemi ve 15 Temmuz hainliği sebebiyle çok kan kaybettik. Şimdi hızla toparlanıyoruz, inşallah seneye çok daha iyi olacak. Bu düzelme de kendiliğinden olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ben şahidim, birlikteydik, Sayın Putin ile hem turizm için hem tarım için Antalya'yı masasından eksik etmiyor. Birçok konuyu müzakere ediyor. Masada bizzat Antalya konuşuluyor. Antalya'nın turizmi, meyvesi, sebzesi, domatesi o zirvede konuşuldu. Bu yüzden iyi şeylerin kıymetini bilmek gerekir. 15 Temmuz'da bu milletin şerefini kurtaran şehitlerimizi unutmamak, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetini unutmamak, kıymetini bilmek gerekir. 15 Temmuz'u unutturmayacağız" diye konuştu.

KANALİZASYONA 16 MİLYON LİRA

Büyükşehir Belediyesi'nin Korkuteli'ne yaptığı hizmetlerden bahseden Başkan Türel, şöyle dedi:

"Korkuteli'de tamamladığımız otogar hizmeti, toptancı hal hizmeti, Fatih Caddesi unutuldu bile. "Bu hizmetleri acaba kaç sene bekleriz" diye konuşuluyordu Korkuteli'de. Ayağımızın tozuyla geldik çok kısa bir sürede tamamlamak nasip oldu. Bunların dışında Korkuteli'nin çok önemli altyapı problemleri vardı. Kanalizasyon adeta kanayan bir yaraydı. 8 mahallemizde Alaeddin, Aşağıpınar, Karşıyaka, Kiremitli, Sanayi Sitesi, Küçükköy, Uzunoluk ve Yenimahalle'de kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. 16 milyon liralık bir çalışma."

41 MİLYON LİRALIK İÇME SUYU PROJESİ

41 milyon lira yatırım bedelli Malay İçme Suyu Projesi'nin gündemlerinde olduğunu anlatan Türel, "Sadece ASAT olarak Korkuteli'ne 75 milyon TL'lik altyapı yatırımı gerçekleştirmişiz. Helali hoş olsun. Bunların hepsinin gerçek mimarı sahipleri sizlersiniz. Sizler sabır etmeseydiniz biz bu hizmetleri başaramazdık" dedi.

Türel, iftar programının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar'ın işyerine uğrayarak, kahve içti.

Türel daha sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

DHA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 432 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim