Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2323.393
    %0.72
  • Dolar
    32.3527
    %0.06
  • Euro
    34.951
    %-0.31
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çalışan Sahnesi Antalya'da
16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:28

Çalışan Sahnesi Antalya'da

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) çalışanları tarafından hayata geçirilen Çalışan Sahnesi tiyatro gösterisinin galası Antalya'da yapıldı.

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) çalışanları tarafından hayata geçirilen Çalışan Sahnesi tiyatro gösterisinin galası Antalya'da yapıldı.

Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'ndaki galaya, AEDAŞ çalışanlarının yanı sıra AEDAŞ müşterileri ve paydaşları da katılım gösterdi. 2016'dan bu yana sahnelenen ve izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Çalışan Sahnesi, AEDAŞ tarafından tüketicilerden gelen istek, öneri ve şikayetlerin sebeplerini araştırmak, çalışanlarla empati kurma yeteneği geliştirmek, iş sağlığı ve güvenliği problemlerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirildi.

SAHADA YAŞADIKLARINI FOTOĞRAFLADILAR

AEDAŞ, gösteri öncesinde izleyenleri, AEDAŞ çalışanları tarafından çekilen amatör fotoğrafların yer aldığı "Dünya Kadar Fotoğraf" sergisinde ağırladı. Antalya Kültür Merkezi'nin fuaye alanında sergilenen "enerji" temalı fotoğraflar, konuklar tarafından büyük ilgi gördü. AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu gösteri sonrası yaptığı değerlendirmede, Çalışan Sahnesi ile AEDAŞ çalışanları ve müşterilerinin sesini sahneye taşıdıklarını dile getirdi. Müdüroğlu, "Elektrik dağıtımı, zorlu ve bir o kadar da büyük sorumluluk gerektiren bir hizmet. Çalışma arkadaşlarım bu zorlu görevi yerine getirirken çeşitli problemlerle karşı karşıya kalıyor. Proje bizlere, sorunlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşma şansı veriyor. Öte yandan hem Çalışan Sahnesi hem de Dünya Kadar Fotoğraf sergisi bize gösterdi ki AEDAŞ çalışanları arasında büyük yetenekler bulunuyor. Arkadaşlarımızı başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

ÇALIŞANLARA OYUNCULUK EĞİTİMİ VERİLDİ

AEDAŞ'ın Çalışan Sahnesi projesinin ilk adımı 2016 yılının ilk aylarında atıldı. Tüm çalışanlardan bir mektup yazarak en çok karşılaştıkları sorular ve başlarından geçen ilginç anıların paylaşılması istendi. Çalışanlardan gelen 200'ün üzerinde mektup tek tek okundu ve bu soruların cevabı için 34 kişilik bir ekip oluşturuldu. Söz konusu soruların cevabının tüm çalışanlarla paylaşımı için ise evrensel bir dil olan tiyatro seçildi. AEDAŞ çalışanlarından oluşan bir ekip 6 senaryo yazarak sorunları tiyatro oyunu haline getirdi. Şirket içinden gönüllülük esasına dayalı olarak kurulan 18 kişilik amatör oyuncu kadrosu, 5 ay boyunca nefes, diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldı. Proje kapsamında şirket dışından sadece yönetmen, dekor ve müzik desteği alındı.

FOTOĞRAFLI

Çalışan Sahnesi Antalya'da

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim