Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2240.294
    %-0.18
  • Dolar
    32.337
    %0.08
  • Euro
    35.0975
    %-0.30

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Çaylar Belediye Başkanı Genç’ten

26 Temmuz 2021 Pazartesi 08:16

 Kim ne derse desin, ben gördüğümü. İnandığımı ve doğru bildiğimi yazarım.

Ülkeme ve dolaysıyla Antalya’ma kim veya kimler halkın refahı için bir tuğla koyuyorsa taktir ve tebrik edilmek onun en tabi hakkıdır.

MeselaDöşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç bunlardan biridir.

Devletin yapamadığını veya yapmak istemediği “Hastaneyi “Turgay Genç yaparak hizmete sunması halk tarafından çok büyük bir memnuniyet yaratmıştır.

 

İkinci dönem başkanlığını yapmış olduğu ilçenin dört bir yanını Şarkılara konu olan “Manolya” ağaçlarıyla süslemiş omasın Avrupa’yı bir hava yaratmış durumda.

 

Döşemealtı coğrafi olarak bisiklet kullanılmasına son derece elverişli olması nedeniyle Genç Başkan, İlçenin birçok yollarını tıpkı Hollandalılargibi bisiklet sürücülerine ayırdığı gibi,

Yolun her iki tarafını baştan başa gül, çiçek ve süs bitikleriyle donatmış olması sürücülere ayrı bir zevk tattırmaktadır.

 

Genç, ihtiyar ve çocukların dinlenme ve eylenmeleri için ilçenin muhtelif yerlerini park ve bahçe alanlarına spor aletleri yanı sıra çocukların güzel zaman geçirmeleri için her türlü oyuncaklarla donatmış durumda.

                                             

Yaşlı ve emekliler için her semtte açmış olduğu “Çay bahçesi” insanların buluşma noktası haline gelmiş. Çaylar Belediye Başkanı Genç’ten.İnsanlar çayını yudumlarken mutlulukları yüz ifadesinden belli oluyor.

 

Antalya ilçeleri içinde döşemealtıdört bir yanı asırlık orman ağaçlarıyla kuşatılan mesire alanlarıyla meşhurdur.Piknik yapan ailelerin rahat ve huzurlu bir gün geçirmeleri su, tuvalet gibi ihtiyaçları düşünülmüş, çöp konteynerleri ihtiyaç ölçüsü nispetinden dağıtılmış, bütün alan tertemiz olarak halkın hizmetine sunulmuştur.

 

En önemli hizmetlerin başında ise hiç şüphesiz ki; evine ekmek götüremeyen, çocuğunaoyuncak alamayan, işsiz vatandaşlara yeni iş sahaları açarak onlara istihdam yaratmaktır.

 

Belediye çatısı altında hiçbir ayırım yapmadan genç kadın ve erkekler için kültürel ve sanatsal kurslar yanı sıra etkinlikler yaptırtarak, gençliğimizi gelecek aydınlıklı günlere hazırlıyor olması.

 

Genç Başkanın tek amacı doğup büyüdüğü Döşemealtı ilçesinde yaşayanları mutlu etmek ve mutlu görmektir.

 

Modern ve çağdaş normları yakalamak için ekibi ile gece, gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde yapmış olduğu projelere yeni projeler eklemek, üretmek hayata geçirmek ve çok sevdiği Döşemealtı sakinlerine hizmet ederek vatanına, milletine OLAN borcunu ödemektir.

 

Bu yazı toplam 1513 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim