Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2501.202
    %0.69
  • Dolar
    32.5876
    %0.11
  • Euro
    34.8634
    %0.29
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ceren Yaldız: “Markaları Sosyal Medyada Hedef Kitleye Ulaştırıyoruz”
18 Ocak 2021 Pazartesi 15:33

Ceren Yaldız: “Markaları Sosyal Medyada Hedef Kitleye Ulaştırıyoruz”

Sosyal medya fenomen Ceren Yaldız, kullandıkları sosyal medya uygulamalarının önemli dijital pazarlama araçlarından biri haline geldiğine dikkat çekerek,...

Sosyal medya fenomen Ceren Yaldız, kullandıkları sosyal medya uygulamalarının önemli dijital pazarlama araçlarından biri haline geldiğine dikkat çekerek, "Yapılan ortak reklam çalışmalarıyla, markaları hedef kitlelerine ulaşmalarını sağlıyoruz" dedi.

Markaların sosyal medya platformlarında yaptığı reklam çalışmalarını değerlendiren Ceren Yaldız "Tüketiciler artık alacakları ürünleri birebir deneyimleyerek yorumlayan kişiler görmek istiyor. Ben de ürettiğim içeriklerle markaların ürünlerini deneyimleyip, yorumlarda bulunuyorum. En basiti bir ürün veya hizmet almak istediğimizde ilk olarak hakkında yapılan yorumları inceliyoruz. Birebir kullanıcı deneyimle alacağımız ürün hakkında bilgi edinmemize neden oluyor. Tüketiciler artık daha bilinçli aldıkları üründen memnun kalmadıysa mutlaka görüş bildiriyor" diye konuştu.

Bursa doğumlu olan Ceren Yaldız, değişik konseptlerde içerikler üretiyor. Özellikle Youtube, Instagram ve Tiktok platformları için içerikler üreten Yaldız, kısa sürede büyük takipçi sayısına ulaştığını belirterek şöyle devam etti;

"Ürettiğim içeriklerle kısa sürede büyük bir kitleye ulaşma fırsatı elde ettim. Bu kadar çok ilgi görmemenin sebebinin samimiyet olduğunu düşünüyorum. Takipçilerime eğlenceli ve samimi içerikler üretiyorum. Beni takip edenlerle sürekli olarak etkileşim halindeyim. Eğlenceli içeriklerin yanında makyaj videoları gibi bilgilendirici içeriklerim de var. Çektiğim videolarla makyaj yapmak ile ilgili tüyolar veriyorum. Takipçilerim ilgisini en çok çeken içerikler genelde gezi içerikleri oluyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde vloglar çektim. Hedefim pandemi sonrası dünyanın birçok ülkesinde yeni videolar çekerek takipçilerimin beğenisine sunmaktadır."

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 20534 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim