Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2323.989
    %0.75
  • Dolar
    32.3607
    %0.12
  • Euro
    34.9689
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cerrahi Hastanesi Kadrosuna Bir Uzman İsim Daha Eklendi
27 Kasım 2020 Cuma 14:03

Cerrahi Hastanesi Kadrosuna Bir Uzman İsim Daha Eklendi

Denizli Cerrahi Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon kadrosuna güçlü bir isim daha ekledi.

Denizli Cerrahi Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon kadrosuna güçlü bir isim daha ekledi. Her geçen gün alanlarında uzman isimleri kadrosuna dahil eden Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, Fizik Tedavi kadrosuna ilişkin "Hastalarımız çok şanslı. Çünkü her zaman ilgili ve güler yüzüyle onları karşılayan kocaman bir Fizik Tedavi ailemiz var" dedi.

Uzun yıllar Denizli Devlet Hastanesinde uzun yıllar görev yaparak hastalarına şifa dağıtan Uzm. Dr. Merve Bergin Korkmaz, Cerrahi Hastanesi bünyesinde göreve başladı. Hastane bünyesinde hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirten Dr. Korkmaz, " Cerrahi Hastanesi Denizli'de gerek hekimleri gerekse sağlık alanındaki örnek çalışmalarıyla uzun yıllar bildiğim ve duyduğum bir kurumdu. Hastalarıma bu kurumun bir parçası olarak hizmet vereceğim için oldukça mutluyum" dedi.

"Hekim kadromuzu her geçen gün genişletiyoruz"

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon kadrosuna yeni katılan Uzm. Dr. Merve Bergin Korkmaz'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, "Hastalarımız çok şanslı. Çünkü her zaman ilgili ve güler yüzüyle onları karşılayan kocaman bir Fizik Tedavi ailemiz var. Alanında uzman hekimlerimiz ve donanımlı fizyoterapistlerimiz yalnızca Denizli'den değil çevre illerden de birçok hastaya şifa dağıtıyor. Fizik Tedavi branşımızda hizmet veren biri doçent olmak üzere ikisi uzman üç hekimimiz bulunuyor. Dr. Merve Hanım da kadromuza yeni katılan bir isim. Güler yüzü ve ilgisiyle şimdiden hastalarımızın kalbini kazandı, diğer hekimlerimiz ile birlikte önemli çalışmalara imza atacağından şüphemiz yok, kendisine ve hastanemize tekrar hayırlı olsun" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim