Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2504.8
    %0.84
  • Dolar
    32.582
    %0.08
  • Euro
    34.8471
    %0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çetin’den "Birlik Kardeşliği" Önerisi
24 Aralık 2020 Perşembe 14:48

Çetin’den "Birlik Kardeşliği" Önerisi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "kardeş belediye" uygulamasının çok amacına ulaşmadığını belirterek, bunun yerine "birlik kardeşliği" önerisinde...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "kardeş belediye" uygulamasının çok amacına ulaşmadığını belirterek, bunun yerine "birlik kardeşliği" önerisinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi belediye başkanlarını dinledi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katıldığı toplantı video konferans yöntemiyle yapıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, toplantıda Çukurova'da hayata geçirilen projeleri anlattı.

Konuşmasına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek başlayan Başkan Soner Çetin, "Genel Başkanımız Adana'ya gelerek bizleri onurlandırdı. Toplu açılış ve temel atma törenine katılması bizi çok mutlu etti. Temelini attığımız projelerin yapımı hızla devam ediyor" dedi.

Pandemi ve ekonomik sorunlar gibi nedenleri bahane etmediklerini ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, "Biz hizmet etmeye ve partimizin bayrağını en yükseğe çıkarmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Başkan Soner Çetin, kardeş belediye uygulamasının çok amacına ulaşmadığını belirterek, bunun yerine birlik kardeşliği önerisinde bulundu. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin önemli çalışmalar yaptığını ve belediyeler arasındaki dayanışmayı gerçekleştirdiğini anlatan Başkan Soner Çetin, Adana, Mersin ve Hatay Büyükşehir Belediyelerinin katılımı ile küçük belediyelerin sorunlarının daha rahat çözülebileceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Soner Çetin'in önerisinin değerlendirileceğini ifade etti.

Toplantı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkürü ve önerileri ile tamamlandı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 2178 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim