Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.452
    %0.77
  • Dolar
    32.3734
    %0.12
  • Euro
    34.9681
    %-0.17
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çevreci öğrencilere teşekkür belgesi
20 Ocak 2018 Cumartesi 10:58

Çevreci öğrencilere teşekkür belgesi

Kartepe Belediyesi, 17 Ağustos İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini istikrarlı ve gönüllü bir şekilde Atıkların Kaynağında Ayrıştırılması projesine...

Kartepe Belediyesi, 17 Ağustos İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini istikrarlı ve gönüllü bir şekilde Atıkların Kaynağında Ayrıştırılması projesine katkı sağladıkları için teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in çevre konusundaki hassasiyeti çerçevesinde çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü, atıkların kaynağında ayrıştırılması projesi çalışmalarını ilçe genelinde geniş bir yelpazede uyguluyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki anaokul, ilk ve orta dereceli okullar başta olmak üzere KAR-MEK, KO-MEK ve Halk Eğitim Merkezi Kursları ile ortak çalışıyor. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin ve Temizlik İşleri ekipleri ise uygulamaya katkı sağlayan 17 Ağustos İlkokulu'nu ziyaret ettiler.

Eğitim kurumları ile koordineli çalışmalarda bulunan belediye ekipleri kaynağında toplanan atıkların geri dönüşüme kazandırılması çalışmalarında bulunan öğrencileri ödüllendirirken diğer çocukları da teşvik ediyor. Sömestre tatili öncesi Kartepe Belediyesi, ilkokul çağında gönüllü bir çalışma içerisinde bulunan 17 Ağustos İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini teşekkür belgesi ile mutlu etti.

Belediye yetkilileri, atıkların ayrıştırılması konusundaki çalışmaları nedeniyle sınıf öğretmeni Zeynep Ulusoy önderliğinde birinci sınıftan beri ara vermeden sürdürdükleri kapak toplama, atık yağ toplama ve geri dönüşüm çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Başkan Üzülmez'in selamını ileten Çakır, minik öğrencilerin 4 yıl boyunca yaptığı atıkların kaynağında ayrıştırılması çalışmalarından dolayı kendilerini teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

İlkokul öğrencilerinin geri dönüşüm konusundaki çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Başkan Yardımcısı Çakır, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile iş birliği yapan çocuklarımızı tebrik ederim. Örnek bir davranış sergileyen öğrencilerimiz gönüllü ve istikrarlı bir şekilde geri dönüşüm çalışmasında bulundular. Geri dönüşüm konusunda eğitimlere katılan, tesis ziyaretleri yapan ve kampanyalar düzenleyen öğrencilerimiz önemli bir misyon üstlendiler. Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez adına kendilerine teşekkür belgelerini vermekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Çevreci öğrencilere teşekkür belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim