Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP, 300 parsel için komisyon kuracak
22 Eylül 2017 Cuma 10:13

CHP, 300 parsel için komisyon kuracak

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, il yönetim kurulu üyeleriyle Finike İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, il yönetim kurulu üyeleriyle Finike İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, il yönetim kurulu üyeleri, Finike ilçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi. Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, İl Başkanı Erdem'e, hazine arazisi olarak tespiti yapıldıktan sonra belediyeye devri yapılan 300 parsel konusu hakkındaki endişelerini dile getirdi. Çok sayıda hak sahibi bulunan 300 parsel ile ilgili CHP İlçe Teşkilatı olarak bir komisyon oluşturmak istediklerini belirten Tanır, İl Başkanı Erdem'den hukukçu ve imar konusunda uzman ekip desteği talep etti.

300 PARSEL KONUSU

CHP İlçe Başkanı Tanır, belediyenin 300 parsel ile ilgili çalışma yürüttüğünü anımsatarak, o bölgede yaşayan hak sahiplerinin ihale yoluyla yapılacak satışta mağdur edilmeyeceğinden emin olmak istediklerini söyledi. Kamuoyunda tartışılan 300 parsel konusunda belediyeye yazı yazdıklarını belirten Tanır, cevap talebinde bulunduklarını kaydetti. İlçe Başkanı Tanır, ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlar plajı olarak belirlenen Andrea Doria Koyu'nun isminin değiştirildiğini, isim değişikliğini o bölgeyi SİT alanı olmaktan çıkarmak için yapılmış olabileceğine dikkati çekti.

DESTEK SÖZÜ

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem ise sorunları dinledikten sonra destek sözü verdi. Sohbet sırasında ayrıca 18 Eylül tarihinde Antalya Kepez İlçesi'nde Atatürk heykelinin atılmasıyla ilgili soru soruldu. Bunun üzerine açıklama yapan Erdem, "Atatürk sadece bizim değil, bu ülkede özgür yaşayan, hangi siyasi partiye oy verilirse verilsin herkesin ortak değeridir. Böyle olmalı. Haber verildikten sonra Atatürk heykelinin atıldığı yere gittik. Bunu siyasi bir olay olarak gördüğümüz için gitmedik. Zaten bu da doğru olmazdı" dedi.

Atatürk'ün, herkesin sahip çıkması gereken bir değer olduğunu belirten Erdem; "Kullanılmaz haldeyse bile imha etme yöntemleri vardır. Demirbaştır zaten. Bu anlamda Emniyet Müdürlüğü ile de görüşüp suç duyurusunda bulunduk. Kepez Belediye Başkanı da suçluların bulunması noktasında suç duyurusunda bulundu. 3 kişinin gözaltına alındığını biliyoruz, ayrıntıya ilişkin henüz bilgi verilmedi" şeklinde konuştu

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim