Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Kepez’in hedefi AK Parti seçmeni
27 Mayıs 2018 Pazar 16:51

CHP Kepez’in hedefi AK Parti seçmeni

Kepez’de parti olarak iddialı olduklarını vurgulayan CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, hedeflerinin kendi seçmenlerinden fazla AK Parti ve diğer partilerin seçmenleri olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti il teşkilatının oluşturduğu program çerçevesinde 24 Haziran seçim çalışmalarına start verildi. Program çerçevesinde bugün sabah milletvekili adayları Cavit Arı, Vahap Tuncer ve Özlem Şahin, Kepez İlçe Teşkilatıyla gerçekleştirilen çalışmalara katıldı. Sabah saatlerinde ilçe binasında CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve partililerle buluşan adaylar, belirlenen programa göre gün boyu çalışma gerçekleştirdi.

sam_2356.jpg

“ERKEN SEÇİM KARARI ALINMADAN HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLADIK”

İlçe başkanlığı olarak gerekli programları yaptıklarını ve seçime hazır olduklarını belirten CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, “Biz aslında erken seçim kararı alınmadan çok daha öncesinden hazırlıklarımıza başladık. İlçede 9 Aralık tarihinde göreve geldiğimizden bu yana zaten sokaklardayız. Şimdi de seçimler nedeniyle 24 Haziran’da Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için yollara düştük. Meclis çoğunluğunu da alarak daha güzel yarınlara hazırlanmak istiyoruz” dedi.

 

“KEPEZ’DE İDDİALIYIZ”

Kepez’in Antalya’nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Yıldız, “Zor bir ilçede görev yapıyoruz ama burada başarılı olmamamız için hiçbir neden yok. Kepez’de iddialıyız. Çok çalışacağız. Sadece ev ve esnaf gezerek değil, ileri gelen kanaat önderleriyle görüşerek, ev toplantıları gerçekleştirip iftar programlarına katılarak bir çalışma programı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

HEDEF, DİĞER PARTİ SEÇMENLERİ

İlçedeki hedef kitlenin AK Parti seçmenleri olduğunu belirten Yıldız, “Cumhuriyet Halk Partilileriyle birlikte daha çok AK Parti ve diğer partilerin seçmenleriyle buluşmaya ve onlarla diyalog kurmaya çalışacağız. Bizim kendi arkadaşlarımızın hepsinin mahallelerinde, mahalle ve bölge başkanları olarak çalışmaları devam ediyor zaten. Biz daha çok diğer parti seçmenleri üzerine çalışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“AK PARTİ’Yİ KÖTÜLEMİYORUZ”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla hareket ettiklerini kaydeden Yıldız, şunları dile getirdi:

“Genel Başkanımızın AK Parti’yi kötülemeden siyaset yapmamız yönündeki talimatına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 16 yıllık iktidara teşekkür ediyoruz. Yaptıklarının iyileri de kötüleri de olabilir ama biz daha iyi yapacağımızı, daha insana dokunur projelerimiz olduğunu, daha barışçıl bir dil kullanılması gerektiğini anlatıyoruz. Bunun çoğu insanın üzerinde etkisi olduğunu görüyoruz. İnsanların bize, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye bakış açısının daha farklı olduğunu hissediyoruz.”

 

“KEPEZ, MUTLAKA BAŞARILI OLMAMIZ GEREKEN BİR İLÇE”

Kepez’in kendileri için en önemli ilçelerden birisi olduğunu vurgulayan milletvekili adayı Cavit Arı ise, “Gerek nüfus gerekse seçmen sayısı yönüyle Antalya’nın en önemli ve mutlaka CHP olarak başarılı olmamız gereken bir ilçe. Burada daha yoğun bir şekilde çalışmak zorundayız. Burada başarılı bir ilçe başkanımız ve yönetimimiz var. Onların önderliğinde buradan başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyorum. CHP’nin genel anlamda Antalya’da birinci parti olacağına da inanıyorum” dedi. Genel seçimden kısa bir süre sonra yerel seçim yaşanacağını da hatırlatan Arı, Kepez’de belediye başkanlığını kazanacaklarını ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını da geri alacaklarını söyledi.  

cavit-ari.jpg

“KEPEZ, TÜRKİYE MOZAİĞİ”

Kepez’in ülkenin dört bir tarafından göç alan Türkiye mozaiği olduğunu vurgulayan milletvekili adayı Vahap Tuncer de, “İç Anadolu’dan, Güneydoğu Anadolu’dan, Karadeniz’den ve diğer bölgelerden Antalya’ya göç edenler genel olarak Kepez’e yerleşmiştir. Ekonomik gelir dağılımı ve sosyolojik anlamda da Türkiye mozaiği. Bugün Türkiye mozaiği bir ilçeden seçim startını veriyor olmamız çok doğru bir yaklaşımdır. Biz burada başarılı olursak Türkiye’nin tamamında başarılı olacağız demektir. Kepez’de başarılı olmamız 24 Haziran seçim sonuçlarını büyük ölçüde etkileyecektir” diye konuştu.

vahap-tuncer.jpg

“KEPEZ’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Kepez ilçesinde daha önceden de çalışma yaparak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini bildiren milletvekili adayı Özlem Şahin ise, “Yaptığımız ziyaretlerde, mevcut iktidarın seçmeni bile bir değişimden yana olduğunu söylüyor. Ciddi anlamda oy kayıpları olduğunu görüyoruz. Şahsen Kepez’de birinci parti olarak çıkacağımızı düşünüyorum. İddialıyız, bu iddiamız üzerine de çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. HABER: YUSUF KATRAĞ

ozlem-sahin.jpg

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim