Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Muratpaşa  Kadın Kolları, 23 çocuğu sevindirdi
23 Temmuz 2017 Pazar 15:12

CHP Muratpaşa Kadın Kolları, 23 çocuğu sevindirdi

CHP Muratpaşa Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi 23 çocuğun yüzünü güldürdü.

Yaşları 5-12 arasında değişen kız ve erkek çocuklar,  gün boyu  Muratpaşa Belediyesi'nin hizmete açtığı Teneffüs Parkta gönüllerince eğlendi. Mutluluk adı verilen proje kapsamında;  23 çocuğun yiyecek,içecek ve ulaşım masrafları  Muratpaşa İlçe Kadın Kolları yöneticileri tarafından karşılandı. 

MASRAFLAR CHP'DEN

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları başkanı Omca Coşarcan,  görevi devraldıkları günden bu yana, sosyal çalışmalara önem verdiklerini, bu kapsamda ilçedeki ihtiyaç sahibi 23 çocuğu sevindirdiklerini anlattı. Yeşildere  mahalle temsilciliği vasıtası ile belirlenen ihtiyaç sahibi 23 çocuğun Teneffüs Park'ta gönüllerince eğlendiğini söyleyen Coşarcan;, "Basınla paylaştığımız toplu fotoğrafımız da çocuklarımızı rencide etmemek için çizgi karakter maskeler kullanıldı.Giriş biletleri,Muratpaşa Belediyemiz tarafından sağlanırken çocuklarımızın yiyecek,içecek ve ulaşım masrafları da Muratpaşa İlçe Kadın Kolları yöneticilerimiz tarafından karşılandı.Göreve geldiğimiz iki aydan beridir farkındalık sağlayacak çalışmalara imza atmak istedik" diye konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz Ramazan ayında, Konuksever Mahallesi'ndeki gelir düzeyi çok düşük 120 kişiye iftar yemeği verdiklerini de sözlerine ekleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Omcan Coşarcan; "Sıradaki etkinliğimiz kadına şiddet ve çocuk istismarına yönelik olacak.Bu konudaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.Görevde olduğumuz sürece biz,çocuklarımızın ve kadınlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz. Görevi devraldığımız ilk günlerden itibaren,  amacımız İlçe Kadın Kollarına bir ivme kazandırmaktı.Yönetimimizdeki farklılık, arkadaşlarımızın birçoğunun mahalle temsilcisi olmasıdır. Bu sayede mahallelerle daha hızlı ve etkin iletişime geçebiliyoruz. Bu da bize örgütlenme de organize olabilme imkanı sağlamaktır.Daha çok kadını üye yapabilmek ve çalışmalarımıza katılımlarını sağlamak başlıca hedefimizdir.Toplumda kadınları ve çocukları ilgilendiren konularla ilgili daha farklı projeleri hayata geçirmeye çalışacağız.Örgütümüzün tüm birimleri ile iyi ilişkiler içinde olarak başarıyı artırmak ve iktidara giden yolda bizler de katkı koymak istiyoruz" diye konuştu.

"GÜLÜŞLERİ HER ŞEYE DEĞER"

CHP Muratpaşa ilçe başkanı Ahmet Kumbul da, parti teşkilatı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Bir taraftan kadın kolları birimi, bir taraftan ilçe teşkilat birimleriyle sokak sokak, mahalle mahalle çalışma yaptıklarını anlatan Kumbul; "CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kollarımız, özellikle sosyal sorumluluk projeleri alanında önemli faaliyetler yapıyor.  Çocuk ve aile kavramı üzerine çalışmalarını şekillendiriyorlar.  Yeşildere Mahalle temsilciliğinin çalışmalarıyla belirlenen 23 ihtiyaç sahibi çocuğumuz, Muratpaşa Belediyesi'nin hizmete açtığı Teneffüs Park'ta gönüllerince eğlendi.  Onların mutluluğu, her şeye değer.  Kadın kollarımızın yaptığı bu çalışmanın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.  Kadına şiddet olayları ile çocuk istismarının arttığı şu günlerde, çocuklarımızın yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu" ifadelerini kullandı. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

 

 

 

Kaynak: Eyüp KOÇAK
Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim