Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP'den Kaş'ta adalet yürüyüşü
20 Haziran 2017 Salı 10:03

CHP'den Kaş'ta adalet yürüyüşü

CHP Kaş ilçe başkanlığı tarafından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için adalet yürüyüşü yapıldı.

CHP Kaş ilçe başkanlığı tarafından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için adalet yürüyüşü yapıldı.

CHP Kaş ilçe başkanlığının düzenlediği adalet yürüyüşü ilçe girişinde başladı. Yürüyüşe CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri ve partililer katıldı. Ellerinde "Adalet" yazılı pankartlar taşıyan CHP'liler, Cumhuriyet Alanı'na kadar yürüdü. Burada İlçe Başkanı Ulaş Akbaş basına açıklama yaptı.

Ulaş Akbaş, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adaletten başka talebi olmayan binlerce insanımızla birlikte bir yürüyüş başlattı. Bugün bu kutsal yürüyüşün beşinci günü. Bizler de siz özgürlük ve adalet sevdalıları vatanseverlerle birlikte bu kutsal yürüyüşe destek veriyoruz. 20 Temmuz darbesini yapanlar kendi yarattıkları canavarla mücadele adı altında, gerçekleri söyleyenleri, halkı aydınlatmaya çalışanları birer birer tutuklayarak, susturmaya çalışmaktadır. Gerçek suçlular sokakta rahatça dolaşırken, bu ülkenin namuslu, yurtseverleri hapislerde çürüyor" dedi.

Adaletin insan ve toplumlar için hava, ekmek ve su gibi ihtiyaç olduğunu aktaran Akbaş, "Adalet ve demokrasi birbirini tamamlayarak insanın sigortasını oluşturur. Adının başında "adalet" yazan bir partinin yönettiği ülkede adalet, Sinoplu Diyojen'in dediği gibi elde fener gündüz gözü örneği Ankara- İstanbul arasında fenerle aranmaktadır. Ülkeyi yönetenler, bu yürüyüşün nedenini aramak, gereğini yapmak yerine, bu yürüyüşle dalga geçmektedir. Ardından telaşlanıp, tehdit etmekteler. Ne olursa olsun CHP kurulduğu günden beri halkı için var oldu. Adalet kavramını en önde tuttu. İlk günün inancı ve kararlılığı ile bu ülkede adaleti sağlamak için mücadelesine devam edecektir. Bugün burada tek amaç için toplandık, adalet" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından CHP'liler alkışlarla dağıldı.

FOTOĞRAFLI

CHP'den Kaş'ta adalet yürüyüşü

DHA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim