Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2508.202
    %0.97
  • Dolar
    32.5994
    %0.18
  • Euro
    34.7296
    %0.02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Bayramlarımız, Çokluk İçinde Büyük Birliğin Yeniden Kuvvet Kazandığı Müstesna Günlerimizdir”
19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:23

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Bayramlarımız, Çokluk İçinde Büyük Birliğin Yeniden Kuvvet Kazandığı Müstesna Günlerimizdir”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, aynı zamanda Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, Kurban Bayramı hürmetine dünyada dökülen kan ve...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, aynı zamanda Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, Kurban Bayramı hürmetine dünyada dökülen kan ve gözyaşının durması ve büyün insanlığın nizam ve merhamet medeniyeti ile yeniden buluşmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ettiklerini belirterek, "Bizim bayramlarımız var, bayramlarımız; milletimiz için birliğin, dayanışmanın, kardeş olup yardımlaşmanın, millî kimlik bilincinin, hoşgörünün artarak çokluk içinde büyük birliğin yeniden kuvvet kazandığı müstesna günlerimizdir" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Topçu, dünyadaki acı ve gözyaşının son bulması gerektiği temennisinde bulunarak, Kıbrıslı Türklere karşı uygulanan baskı ve zulme son vermek için başlatılan Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıl dönümü dolayısıyla da, KKTC'nin Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutladı.

Topçu mesajına şöyle devam etti:

"Bu mübarek Kurban Bayramı hürmetine dünyada dökülen kan ve gözyaşının durması ve bütün insanlığın nizam ve merhamet medeniyeti ile yeniden buluşmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz. Bizim bayramlarımız var, bayramlarımız; milletimiz için birliğin, dayanışmanın, kardeş olup yardımlaşmanın, millî kimlik bilincinin, hoşgörünün artarak çokluk içinde büyük birliğin yeniden kuvvet kazandığı müstesna günlerimizdir.

Ciğerparesi evlatlarını istiklal ve istikbalimiz için kurban verip "vatan sağ olsun" diyen fedakârlık timsali şehitlerimizin değerli aileleri başta olmak üzere, bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti'nin (KKTC) 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutluyoruz."

KKTC'nin, devleti ve milleti ile kaim ve daim olmasını dileyen Topçu, "Türkiye, devleti ve milleti ile 47 yıl önce olduğu gibi her daim Kıbrıs Türklerinin yanında olacaktır. Bölgesel bir güç ve istikrar adresi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin küresel güç olmasına hiçbir güç engel olamayacaktır. Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları olarak bu duygularla, tekraren mübarek Kurban Bayramı'nın İslam âleminin ve bütün insanlığın esenliğine vesile olmasını Rabbimizden diliyor, herkesin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerle kutluyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim