Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2297.773
    %0.96
  • Dolar
    32.3261
    %0.23
  • Euro
    35.0684
    %-0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet Kupasında Kıyasıya Mücadele Ettiler
24 Ekim 2020 Cumartesi 15:43

Cumhuriyet Kupasında Kıyasıya Mücadele Ettiler

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Geleneksel Badminton Cumhuriyet...

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Geleneksel Badminton Cumhuriyet Kupası', 4 farklı kategoride 100'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen Geleneksel Badminton Cumhuriyet Kupası, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirildi. Kortlarda büyük heyecana sahne olan müsabakalarda usta raketler, şampiyonluk için ter döktü. Gençler ve büyükler yaş gruplarında düzenlenen organizasyonda sporcular, lisanslı olarak faaliyet gösterdikleri 7 farklı spor kulübünü temsil etti. Organizasyon süresi boyunca ay-yıldızlı coşku zirvede yaşanırken, genç sporcular organizasyonun açılış seremonisinde maske - mesafe ve temizlik kurallarına yaptıkları koreografi ile dikkat çekti

"Keyif dolu müsabakalarda buluşmak mutluluk verici"

Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Ziya Koyuncu, pandemi nedeniyle uzun bir süredir müsabık platformda kortlardan uzak kaldıklarını, keyif dolu müsabakalarda yeniden buluşmanın kendileri adına mutluluk verici olduğunu belirtti. İl Temsilcisi Koyuncu, açıklamasında şunları kaydetti:

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde federasyonumuz, Şehitkamil Belediyemiz ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen Badminton Cumhuriyet Kupasında 7 farklı spor kulübünden 100'e yakın sporcumuzu misafir ettik. Gönül isterdi ki çok daha geniş katılımlı bir organizasyon olsun. Ancak pandemi önlemleri nedeniyle katılımı belirli bir kontenjanla sınırlandırdık. Şehitkamil Belediyemiz organizasyon için özel tedbirler almış. Sporcu sağlığına titizlik gösterilmiş. Ben, verdikleri büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Muhittin Özbay'a yürekten teşekkür ediyorum. Organizasyona katılan ve dereceye giren tüm sporcularımız kutluyorum."

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 985 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim