

Denizlispor, Gençlerbirliği Maçına Hazırlanıyor
Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün sabah gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Antrenman öncesinde ise Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in doğum günü yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ile birlikte kutlandı.
Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesislerinde bugün sabah gerçekleştirdiği antrenman ile çalışmalarına devam etti. Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in doğum günü yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli tarafından antrenman öncesi kutlandı. Tebrikleri kabul eden Başkan Çetin, futbolcu ve teknik heyete başarı dileklerinde bulunarak, "Gençlerbirliği maçı galibiyeti benim için en anlamlı hediye olacaktır. Sizlere çok güveniyorum. Pazartesi günü galip geleceğinize yürekten inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
"Sahada terimizin son damlasına kadar savaşacağız"
Takım adına konuşma yapan Hugo Rodallega ve Mustafa Yumlu ise Başkan Ali Çetin'e 3 puan sözü vererek, "Sahada terimizin son damlasına kadar savaşacağız, galibiyet için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz" diye konuştular. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Başkan Ali Çetin, hazırlanan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YÖNELİK 8’İNCİ DALGA OPERASYONDA 2 TUTUKLANMA
- HIRDAVAT DÜKKANINDA ÇIKAN YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR: YANGIN, HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
- ADANA’DA HIRDAVAT DÜKKANINDA ÇIKAN YANGIN, KONTROL ALTINA ALINDI
- KAPININ KAPANMASIYLA EVDE MAHSUR KALAN BEBEK İÇİN İTFAİYE EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTI
- DEPREMİN YIKTIĞI KENTTE İNŞASI TAMAMLANAN 107’NCİ CAMİ İBADETE AÇILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































