Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Diyanet’e İhanet!

25 Aralık 2019 Çarşamba 01:41

Beni tanıyanlar bilir…

Evrensel insan hakları olmazsa olmazımdır.

Her bireyin kendi özgür iradesiyle hangi dini hangi Mezhebi seçerse seçsin, ister deist veya ateist olsun kişilik haklarını saygı ile karşılarım.

 

İnsan hakları, insanların doğuştan sahip olduğu evrensel nitelikte olan haklardır… Anayasamızın “12. Maddesince kişiliğine bağlı, dokunulmaz, devredilmez, vazgeçilmez temel hak ve hürriyetine sahiptir” der. 

Ancak…

Mensubu olan inancı istismar ederek inanan veya inanmayan insanları maddi ve manevi kullanmaya başlayıp zarara uğrattığı an mücadele etmek için zorunluluk doğar.

Nedenine gelince;

Din benim, Vatan benim, vatandaş da benim!

Dinimizi kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda istismar etmelerine karşı tavır almayı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kendime görev bilirim.

Çünkü bu vatan bu din hepimizindir.

Nasıl ki; Ülkemin aydınlanması, dinimin yücelmesi, vatandaşımın refah düzeyi yükselişine seviniyor ve gururlanıyorsam, kütü gidişatına da o derece üzülürüm!

 

Bu nedenle; Kuran kursu adı altında fakir fukarayı kandıran, erkek, kadın ve çocuk demeden cinsel tacizde bulunan, dini kullanarak inançlı ve saf insanları soyup soğana çeviren hoca kılıklı Ortadoğu’nun karanlık yarasalarına devlet en ağır ceza ile cezalandırmalıdır.

  

Müslüman dini abuk sabuk adamların elinden Yüzlerce defa istismara uğramış olmasına rağmen bizim Diyanet bu alçaklara hiçbir müdahale etmemiş!

Yüzlerce defa merdiven altı olarak tabir edilen kuran kursları sonrası tekke, dergâh, medrese gibi inanç merkezi adı altında diz kapağı ile göbek arası ( bacak arası) seks düşkünleri, söz de Sünni ve Şii mezhebini temsil eden cahil cühela Ortadoğu kılıklı hocalar, dinimizi istismar ederek, önce Müslümanlığa sonrada Diyanet’e ihanet etmektedirler.

Ama Diyanetten hiçbir ses veya seda yok?.

Şu diyaneti oldum olası sevmem.

Bu gidişle seveceğimi de sanmıyorum?

 

2020’de Bütçesi 1,1 milyar lira arttırılarak 11,5 milyara çıkarılacak olan Diyanet İmparatorluğu, Müslüman dinini neden laikiyle temsil etmiyor?

Benim gibi merak edenler çığ gibi büyüdüklerinin farkına değiller mi?

 

Almış olduğu devasa bütçe 8 ila 10 Bakanlığa eşit milyarlarca Türk Lira’nın içinde payıma düşeni hakkımı bedavadan yedikleri için hakkımı helal etmiyorum!

Mademki, dini korumak ve kollamak için varsın?

Mademki, inananın, inanmayanın hakkını yiyorsun?

Mademki, Camiye gitmeyenlerin parasını helal haram demeden cebe indirmeyi beceriyorsun?

Bütün bunlar yetmezmiş gibi;

Legal veya illegal din adına fetva veren ve dinimi diğer dinlere karşı küçük düşürücü ithamlarda bulunanlara karşı sessiz ve tarafsız kalmayı beceriyorsan sen neden varsın?

Türkiye’de insanlar; evsiz, yurtsuz, aç ve sefil yaşarlarken, sen almış olduğun maaşla krallar gibi yaşıyor olmana rağmen, neden dinimi bu tür sapıklardan koruyamıyorsun?

 

Daha sayacağım birçok şey var ama çok uzatmak istemiyorum…

Örneğin son yıllarda cinsiyet eşitliğini hedef alan “ kadın düşmanı” insana benzeyen mahlûklar, gericilikte tavan yapan sözde hocaların iğrenç hale gelmesini sıralayacak olursak;

9 yaşında kız çocuğuyla evlene bilir.

Telefon, faks, SMS ve internet ile boşanabilirsiniz.

Erkeğin bir kadının elini sıkması haram!

‘Babanın öz kızına şehvet duyması haram değil.

Gibi ahlak dışı deli saçmalarına, budalaca ve abuk sabuk laflara Müslüman dinini dünyaya rezil ve rüsva eden insan kılıklı, örümcek kafalı, karanlığı seven yarasa yaratıklarının, çağ dışı konuşmalarına müsaade edip karşı sesiz kalan Diyanet’i anlamış değilim?

 

Hiç olmazsa şu merdiven altı kurulan Kuran kursu adı altında örgütlenip dinimi seks partilerine dönüştüren alçaklara karşı, hem Diyaneti hem de dinimi kirletmelerine müsemma göstererek kirletmesine müsaade etme!

Binali Efe  

Bu yazı toplam 2030 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim