Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2429.254
    %-0.19
  • Dolar
    32.552
    %0.19
  • Euro
    34.8813
    %0.59

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Doğukan’a Vurmayın

08 Şubat 2020 Cumartesi 07:42
Antalyaspor bu sene zorlu bir dönemden geçiyor. Takımın maalesef ilk yarıda Fenerbahçe galibiyetinden sonra toparlanamadı. Defansif açıdan sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ayrıca forvet sıkıntısı da yaşamamız üstüne tuz biber ekti. Aslında ısırıcı bir 6-8 numara eksikliğimizide çoğu maç hissettik. Şans ya kalecilerimizde formsuzdu.
İkinci yarıya girerken alınabilecek en iyi forvetlerden birisi olan Adis Jahoviç geldi. Artık gol sıkıntımız bitti derken maalesef Adis Jahoviç sakatlandı. Jahoviç bir anda Paul Mukariu’yu bile iyi gelmişti. Tam da Jahoviç ile alarak puan anlamında rahatlayacağınız maçlarda Adis sakat. Tsakım ve bizler adına büyük şanssızlık. Bu hafta Konya maçında kaleye gol vuruşu yapacak adam sıkıntısını yaşadık. Şunu da kabul etmek gerekir. Konyaspor sürekli sabit sekiz kişi defans yaptı. Üstüne birde Jahoviç’in yokluğunda bir türlü gol vuruşlarını çok da göremediğimiz Gustavo ne kadar başarılı olurdu.
  Veysel Sarı defansı toparladı. top ile de çıkabiliyor. Top sürebiliyor. Bünyamin Denizli maçı hariç benim beğendiğim bir oyuncu ve üstüne koyarak gidiyor. İlerleyen zamanlarda sağ bek sıkıntısı çekmeyeceğimizi hissediyorum.  Altyapıdan umarım çok iyi stoperler çıkar. İlerleyen yıllarda stoperi kuvvetli olan bir Antalyaspor diri bir takım olur. Kudroshov baştan beri benim beğendiğim bir oyuncuydu. Sol bek olarak da uyum sağladığını düşünüyorum.
  Japonya ligi anladığım kadarıyla temposuyla bizim ligin bayağı bir altında baksanıza Vitesse Kobel takımından gelen Lucas Podolski ve Eren Albayrak hala form tutamadı. Şu an için sol bek sıkıntımız yok ama gol vuruşu temiz olan Podolski umarım biran önce form tutar. O’nun gol vuruşlarına takımın şu an fazlasıyla ihtiyacı var. Bana göre Paul Mukariu şu an eline geçen fırsatı daha iyi değerlendirmelidir. bol bol gol vuruşu yapmalıdır. Süper Ligde vitrine çıkmışsın ve takım neredeyse sana her maç şans veriyor o zaman bunu ne yap et piyasa değerini katlayacak golleri at.
   Gelelim Doğukan olayına. Doğukan herşeyiyle Antalya çocuğu ve bu takımı diğer oyunculardan daha fazla sahiplecek kökler ondadır. Yetenekleri ölçüsünde elinden geleni yapıyor. Nazım Sangare’nin performansını yükselten de o. Evet bende çok eleştiriyorum ama şu anda görevini yapmayan birçok oyuncu varken Doğukan’a vurmamak gerek. Ayrıca belki Doğukan’ı ön libero olarak mı denesek nasıl olsa kendi mevkisinde çok az oynadı. Dediğim gibi Doğukan uzun yıllar Antalyaspor için oynayacak. Sahada olmasa bile altyapıdan gelen değerli bir oyuncu olarak kadroda olacak. Umarım o da üzerine koyarak oynamaya başlar. Her gün Dokuma da Antalya halkı ile iç içe olan bu memleket çocuğuna biraz sabır ile yaklaşmak gerekiyor.
Bu yazı toplam 2526 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim