Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2495.93
    %0.48
  • Dolar
    32.5946
    %0.13
  • Euro
    34.8018
    %0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Duraliler'e Doğalgaz
25 Nisan 2019 Perşembe 15:18

Duraliler'e Doğalgaz

KEPEZ Belediyesi, Duraliler Mahallesi'ne doğalgaz verilmesi için çalışma başlattı.

KEPEZ Belediyesi, Duraliler Mahallesi'ne doğalgaz verilmesi için çalışma başlattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyasında Duraliler Mahallesi'ndeki sitelere vaat ettiği doğalgaz yatırımını bölgeye getirilmesi için çalışma başlattı. Başkan Tütüncü'nün girişimleri sonucunda belediye ve doğalgaz dağıtım şirketi işbirliği ile Duraliler'deki sitelere toplamda 941 konuta doğalgaz getirilmesi için çalışma başlatıldı.

Doğalgaz çalışmasının başlaması dolayısıyla Yolkent Sitesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Enerya Bölge Müdürü Mürsel Parlak, firma temsilcileri, Mahalle Muhtarı Sercan Demir, site yöneticileri ve sakinleri katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmek için çalıştığını vurguladı. Seçimlerden önce Duraliler'deki sitelere doğalgaz sözü verdiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, "Seçimler biter bitmez ilk gündem maddelerimizden birisi sitelere getireceğimiz doğalgaz yatırımı oldu. Konuyla ilgili doğalgaz dağıtım firmasının yetkilileriyle bir toplantı yaptık. Firma temsilcilerine, bir an evvel bölgeyi doğalgaz ile kavuşturmalıyız, talebimizi ilettik. Bu yatırım, Duraliler'e biraz daha geç gelecekti ama doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri, doğalgazın en kısa sürede bölgeye getireceklerini ifade ettiler. Bu yaklaşımlarından dolayı firma yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Duraliler'e doğalgazın en kısa sürede geleceğinin altını çizen Tütüncü, "Doğalgazın gelmesiyle ilgili özellikle Avni Tolunay Mahallesi'ndeki imar planlarının tamamlanmamış olması önemli bir sorundu. İmar sorunu, doğalgaz için engel olmaktan çıktı. Doğalgazı sitelere getirme sözümüzün arkasında durduk. Sözlerimizi yerine getirmek için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Önümüzdeki kış Duraliler doğalgaz konforuyla buluşacak. Doğalgaz dağıtım firma temsilcileri, abonelik için ön müracaatları bugünden itibaren almaya başlayacaklar. Firmamız, yaz döneminde Duraliler'e doğalgazı ulaştıracak olan boru hattını döşemeye başlayacak. Böylelikle toplamda 971 konuta doğalgazı vereceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 799 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim