

Eğirdir Tren Garı Kültürel Miras Alanı Peyzaj Tasarımı Proje Sergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Eğirdir Tren Garı Kültürel Miras Alanı Peyzaj Tasarımı projeleri ve maketleri sergilendi.
SDÜ Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Eğirdir Tren Garı Kültürel Miras Alanı Peyzaj Tasarımı projeleri ve maketleri Eğirdir Belediyesinin Limanı içinde bulunan salonunda sergilendi. Açılışa Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta Öğretim üyesi Şehriban Eraslan, "Öğrencilerimizle güzel çalışmalar yapmaya çalıştık. Bize yardımlarınız için teşekkür ediyoruz. Her şey Eğirdir için. Sergimize hepiniz hoş geldiniz" dedi.
Sergiyi Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, öğretim görevlileri birlikte açtı. Sergiyi gezen ve projeleri hazırlayan öğrencilerden anlatımlarını dinleyen Kaymakam Abdullah Akdaş ve Başkan Ömer Şengöl, emeklerinden dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ettiler.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































