Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2322.83
    %0.71
  • Dolar
    32.3249
    %0.24
  • Euro
    34.8612
    %1.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKDAĞ Lara Plajı bu yazın gözdesi
23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:03

EKDAĞ Lara Plajı bu yazın gözdesi

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin düzenleme çalışmaları ile yeniden cazibe merkezi haline gelen EKDAĞ Lara Plajı Sosyal Tesisleri, haftanın 7 günü yerli ve...

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin düzenleme çalışmaları ile yeniden cazibe merkezi haline gelen EKDAĞ Lara Plajı Sosyal Tesisleri, haftanın 7 günü yerli ve yabancı ziyaretçileri ile dolup taşıyor. Sabahın erken saatlerinde sosyal tesise akın eden aileler akşama kadar huzurlu ve konforlu bir ortamda denizin keyfini yaşıyor.

Antalya'nın dünyaca ünlü plajlarından Lara Plajı'nda hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden EKDAĞ'a ait Lara Plajı Sosyal Tesisleri, sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi oldu. Mavi bayraklı plaja akın eden vatandaşlar yaz sıcağını serin sularda atıyor. Aileleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde sosyal tesisi dolduran vatandaşlar akşam saatlerine kadar huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkartıyor.

KONFORLU PLAJ HİZMETİ

Büyükşehir Belediyesi ve EKDAĞ AŞ'nin yatırım ve düzenlemeleri ile bambaşka bir görünüme kavuşan sosyal tesis, halka açık plajı, dinlenme alanları, restoranı, marketi ve kamp alanı ile misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda ilk kez mavi Bayrağın dalgalandığı plaja kısa sürede gösterilen yoğun ilgiden dolayı şezlong sayısının 275'ten 500'e çıkarıldığı belirtildi.

HERŞEY VAR

Sosyal tesis içerisinde restoran, bay- bayan mescid, localar, soyunma kabinleri, market, çocuk oyun parkı, engelli bireyler için tasarlanmış özel araçlar, kamp alanı, voleybol ve futbol sahaları yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi olası tehlikelere karşı cankurtaran ekibini de plajda hazır tutuyor. Ayrıca sosyal tesis içerisinde hizmet verecek karavan park ve çadır kent alanları da içinde çalışma tamamlanmak üzere. Kamp yapanlar için de bulaşık ve çamaşır yıkama üniteleri yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

EKDAĞ Lara Plajı bu yazın gözdesi

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim