Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emekli zabıt katibi cinayeti şüphelisi aranıyor
21 Temmuz 2017 Cuma 15:53

Emekli zabıt katibi cinayeti şüphelisi aranıyor

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde dün dere kenarında emekli zabıt katibi evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Çetin Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen...

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde dün dere kenarında emekli zabıt katibi evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Çetin Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen 31 yaşındaki F.C.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gazipaşa'ya bağlı Hasdere Mahallesi'nde dün saat 13.00 sıralarında abdest almak için dereye inenler, taş köprünün ayağının dibinde erkek cesedi olduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Göğsünden tek kurşunla vurulan kişinin, Çetin Okatan olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri dedektörle olay yerinde tabanca ve boş kovan aradı ancak herhangi bir iz bulunamadı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma, Okatan'ın Gazipaşa'ya bir arkadaşıyla birlikte geldiğini ve en son bir marketten birlikte alışveriş yaptıklarını tespit etti. Jandarma Okatan'a ait araçla ortadan kaybolduğu belirlenen arkadaşının bulunması için çalışma başlattı.

JANDARMA OLAYI ARAŞTIRIYOR

Jandarma ekipleri Alanya Adliyesi'nde uzun yıllar zabıt katibi olarak görev yapan ve kısa süre önce emekli olan Çetin Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen kişinin F.C. olduğunu belirledi. Jandarmanın yaptığı istihbarat çalışmasında Çetin Okatan ve F.C.'nin bir süre önce Alanya İlçesi'ne bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde gayrimenkul satın aldığı kaydedildi. Okatan'ın üzerine kayıtlı gayrimenkulden F.C.'nin hak istediği ve taraflar arasında dün bu nedenle çıkan tartışma sonrası cinayetin işlendiği değerlendiriliyor. Diğer bir iddia ise aldığı gayrimenkul nedeniyle maddi sıkıntıya düşen Okatan'ın alacaklarını toplamaya çalıştığı, bu nedenle de yaklaşık 1 aydır Gazipaşa'ya gelip gittiğini söylediği oldu.

EN SON MARKETTE GÖRÜLDÜLER

Jandarma firari F.C.'nin yakalanması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Okatan ve F.C.'nin dün alışveriş için gittiği marketin güvenlik kamera kayıtlarına ulaşıldı. Saat 12.20'de önce Okatan'ın ardından F.C.'nin markete gelişi güvenlik kameralarına yansıdı.

Yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Çetin Okatan'ın cenazesinin ikindi vakti Alanya'ya bağlı Avsallar Mahallesi'ndeki Billaler Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Emekli zabıt katibi cinayeti şüphelisi aranıyor

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim