Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.276
    %0.76
  • Dolar
    32.361
    %0.09
  • Euro
    34.9529
    %-0.38
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emniyet ve müteahhitleri buluşturan iftar
19 Mayıs 2019 Pazar 16:29

Emniyet ve müteahhitleri buluşturan iftar

Antalya Emniyeti Destekleme Derneği ile Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, her iki derneğin üyeleri ve ailelerini iftarda buluşturdu.

Antalya Emniyeti Destekleme Derneği ile Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği üyeleri, aileleriyle birlikte Sakarya Parkı içerisindeki 100. Yıl Restoranda düzenlenen ortak iftar programında biraraya geldi. Her iki derneğin Başkanlığını yürüten Mehmet Ali Ünal, davetlileri derneklerin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kapıda karşıladı. Ortak iftara Antalya Emniyeti Destekleme Derneği’nin kurucusu da olan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Cihangir Deniz, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Güvenlik Şube Müdürü Murat Baz, Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Akdeniz Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Öztürk, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanvekili Deniz Karataş, Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, farklı belediyelerin meclis üyeleri, muhtarlar ve dernek üyeleriyle birlikte aileleri katıldı.

sam_8090.jpg

ANTALYA EMNİYETİNE YAKLAŞIK 4 MİLYON LİRALIK YARDIM

Ortak üyelerin çok ve herkesin vaktinin kısıtlı olması nedeniyle ortak program düzenlediklerini belirterek her iki derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Mehmet Ali Ünal, 2010 yılında Kepez Emniyet Derneği olarak kurulduktan bir müddet sonra İl genelindeki bütün ilçelerde yardımda bulunabilmek için ismi değiştirilen Antalya Emniyeti Destekleme Derneği’nin ilçe emniyet müdürlüklerindeki her türlü tadilat, sarf malzeme ve araç ihtiyaçlarına yönelik yardımında bulunmaya çalıştığını bildirdi. Engelli, şehit ve gazi ailelerine yönelik programların da düzenlendiğini kaydeden Ünal, 2017 yılında Varsak’ta açılan 1 milyon lira maliyetli A sınıfı Polis Merkezi’nin en önemli yardımlardan biri olduğunu söyledi. Derneğin emniyete sağladığı şimdiye kadarki kaynağın 3 milyon 995 bin 250 lira olduğunu bildiren Ünal, yardımların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

mehmet-ali-unal-003.jpg

DERNEĞE HİZMET BİNASI KAZANDIRILDI

Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği başkanlığına da yaklaşık 15 ay önce seçildiğini hatırlatan Ünal, derneğe hizmet binası kazandırma hedeflerine ulaştıklarını bildirdi. 300 bin liraya Kepez Belediyesi hizmet binası karşısındaki ofisi satın aldıklarını kaydeden Ünal, katkı koyanlara teşekkür etti.

muhittin-ergen.jpg

EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN TEŞEKKÜR

Antalya Emniyeti Destekleme Derneği’nin emniyete olan karşılıksız yardımlarından dolayı teşekkür eden Kepez İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ise, “Devletimiz bize gerekli katkıyı sunuyor ama çağın gereklerine uyabilmemiz için zaman zaman ekstra desteklere ihtiyacımız oluyor” dedi. Ergen, başka bir programından dolayı iftara katılamayan Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın selamlarını da iletti.

sam_8150.jpg

YARDIMDA BULUNANLARA PLAKET

Konuşmaların ardından şimdiye kadar Antalya Emniyeti Destekleme Derneği’ne yardımda bulunan üyelere ve yardımseverlere teşekkür plaketi verildi. Fotoğraf çekimlerinin ardından program sonlandırıldı. HABER: YUSUF KATRAĞ

sam_8152.jpgsam_8167.jpg

Bu haber toplam 3113 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim