Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.163
    %0.80
  • Dolar
    32.3729
    %0.13
  • Euro
    34.9661
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En güzel vitrinler bayanlardan
26 Eylül 2017 Salı 16:20

En güzel vitrinler bayanlardan

ATSO meclis toplantısında ‘En güzel vitrin yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada ödüllerin çoğunu bayanların alması dikkat çekerken, Antalya açık su yüzme yarışlarına katkılarından dolayı da bütün meclis üyelerine madalya dağıtıldı.

Antalya’da perakende sektörünün canlanması ve ticari hareketlilik yaratılması amacıyla Antalya Alışveriş Günleri kapsamında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından ilk kez bu yıl ‘En güzel vitrin yarışması’ düzenlendi. Grup ayrımı olmadan tüm sektörleri kapsayan yarışmaya süresi içerisinde 32 başvuru yapıldı. Vitrin tasarımları 14 Eylül tarihinde Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Kavukçu başkanlığında yapılan jüri toplantısında değerlendirilerek dereceye girenler belirlendi. Jüri üyeleri vitrinde tema kullanılması, özgün olması ve yaratıcı fikirler içermesi, ışık düzeni, renk tasarımı, ürünü öne çıkarma özelliği, indirim, özel gün ve hafta gibi durumlara hızlı ve kolay uyum sağlayabilmesi, Yaz sezonu içerisinde yeni eklentilere uygun olması, dış cephe vitrini olması, tasarımda tehlike oluşturmayacak malzemeler kullanılması esaslarını dikkate alarak değerlendirme yaptı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Yarışmanın ödül töreni, bugün gerçekleştirilen ATSO meclis toplantısında yapıldı ve kazananlar ödüllerine kavuştu. Ödül alanların çoğunluğu bayanlardan oluşurken birinciye 10 bin, ikinciye  7 bin 500 ve üçüncüye 5 bin Türk lirası ödül verildi. Mansiyon ve jüri özel ödülünü kazananlara ise biner lira ödül verildi. En güzel vitrinin seçildiği yarışmada birinci Hatice Emel Erçiftçi, ikinci Ebru Saygan, üçüncü ise Serdar Çimenbiçer olurken, mansiyon ödülünü İmran Süzer, jüri özel ödülünü de Ersan Erdem aldı.

MECLİS ÜYELERİNE MADALYA

Toplantıda ayrıca Antalya Açık Su Yüzme Yarışlarına katkılarından dolayı meclis üyelerine madalya dağıtıldı. ATSO Başkanı Davut Çetin ve Meclis Başkanı Süleyman Özer’e madalyalarını yarışları organize eden ve aynı zamanda meclis üyesi de olan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır takdim etti.

“YÜZME SPORUNU ANTALYALILARLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Dernek olarak 2 yıldır bir misyon üstlenerek yarışları gerçekleştirdiklerini belirten Tanır, yüzme sporunu Antalyalılarla buluşturmak istediklerini söyledi. Yarışlara profesyonel yüzücülerin yanı sıra amatörlerin de katıldığını hatırlatan Tanır, “Yüzme sporunu amatörce yapan 500’den fazla kişi katıldı. 12 yaşından 65 yaşına kadar insan vardı. Bu yıl ulusal hakemler de gelerek yarışları denetlediler ve derece ölçümlerini gerçekleştirdiler. Amacımız Antalya’da yüzme sporunu geliştirmek ama Falezler önünde yapılan bu yarış uluslararası olmaya aday. İlerideki yıllarda uluslararası hale getirmek için çabalıyoruz. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ANTALYA’DA YÜZME İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN ÇOK ŞEY VAR”

15 yaş grubunda Antalya’nın su topu takımı bulunduğunu da belirten Tanır, “Antalya’yı temsil eden 1 takım varken, Kayseri’yi temsil eden 5 takım var. Kayseri’deki su topuna ilgi ile Antalya’yı lütfen kıyaslayın. Antalya’da yüzme ile ilgili yapılması gereken çok şey var” diye konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: yusuf katrağ
Bu haber toplam 6997 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim