

Erdemli Sahili Çiçeklerle Donatılıyor
Erdemli Belediyesi, daha yeşil bir kent için kendi serasında ürettiği çiçek ve fidanlarla sahil düzenlemesini gerçekleştiriyor.
Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sahil düzenlemesi için yerleştirilen ürünlerin, belediye serasında üretilen çiçeklerden oluştuğu belirtildi.
Kendine kendine yetebilen ve ülke ekonomisine katkı sunan bir belediye oluşturmak adına önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Şehrimizin çevre düzenlemesi için ihtiyacı olan ürünler, seramızda üretiliyor. Dışa bağımlı olmayan ve tükettiğini üreten bir anlayışla, yüz binin üzerinde çiçek ve bitki üretiyoruz. Ayrıca ürünlerimizi yetiştirme aşamasında bilimsel metotları kullanıyoruz. Bünyemizde çalışan ziraat mühendisleri ve ziraat teknikerleri ile bu üretimi modern yöntemlerle gerçekleştiriyoruz. Tüketen değil üreten belediyecilik anlayışı ile her alanda olduğu gibi çevre düzenlemesinde de kendi ürünlerimizi yetiştiriyor ve kullanıyoruz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































