Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2307.885
    %1.41
  • Dolar
    32.316
    %0.26
  • Euro
    35.0335
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Oldu
12 Kasım 2018 Pazartesi 15:18

Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Oldu

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Eski AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti'nin kuruluşunun ardından Ordu Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimi Kurulu Üyesi, Ordu Belediye Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, İl Başkanlığı ve Ordu Milletvekilliği görevlerinde bulunan Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin'e teslim eden Ünal yaptığı açıklamada, "Ordu'yu tek akılla değil ortak akılla yöneteceğiz" dedi.

Adaylık başvurusunun ardından bir açıklama yapan Ünal, "Bizim anlayışımızda sevgi var, bizim defterimizde hoşgörü var. Birlik ve beraberlik anlayışı var. İstişare ile karar almak var. Halkımızla birlikte hedefe kilitlenip ona ulaşmak var. Eğer adaylık tecelli ederse Ordu'yu karış karış gezmiş bir kardeşiniz olarak ben bilgi ve becerilerimi hemşehrilerimizin hizmetine sunma imkanı bulacağım" diye konuştu.

Ünal, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Birlik ve beraberlik içerisinde Ordu'yu geleceğe daha iyi taşıyacağımıza inanıyorum. Kolektif çalışmamız birlik ve beraberliğimiz Ordu'nun geleceğine etki edecek ve daha iyi bir Ordu'yu ortaya çıkaracaktır. Ordu'yu daha iyi bir geleceğe taşıyabilmek için ise istişare kültürü vazgeçilmez ilkemiz olacak. Bu değerli prensibi asla geri plana atmadım. Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, ilçe belediyelerimiz ile kadın kolları ve gençlik kollarımızla hatta sandık görevlilerimize kadar, STK'larımızla, ilimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla beraber uyumlu çalışma içerisinde olacağız. Başında söylediğim gibi asla tek akılla değil ortak akılla hareket edeceğiz. Talip olacağım makam milletin emanetidir ve bu emanete sadık kalacağımı belirtmek isterim."

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim