

Finike'ye Ekolojik Turizm Köyü
ANTALYA'nın Finike ilçesinde alternatif turizm kapsamında 10 dönümlük alana "hem çalış hem dinlen" konseptinde tatil köyü kuruldu.
Finike'ye bağlı İskele Mahallesi Köşklü Kavak mevkiinde genç girişimci Kağan Akülkü ve babası Önder Akülkü tarafından doğa içinde bir tatil köyü kuruldu. Alternatif tatil ya da dinlenmek isteyen vatandaşlara yönelik kurulan tatil köyünde birbirinden bağımsız, portakal, lahit ve Hobbit görünümünde 3 ev bulunuyor. Meyve ağaçlarının da bulunduğu tatil köyüne gelenler yemeğini pişirecek, tarhanasını, turşusunu, salçasını hem yapacak hem öğrenecek.
Önder Akülkü, "Kışlık erzakını hazırlamak için köyüne gidenler vardır. Burası köyü olmayanların gelip turşusunu kuracağı, tarhanasını, zeytinini yapacağı bir yer. Doğal ve oksijeni bol ortamda hem çalışacak hem de dinlenecek. Doğa yürüyüşü yapabilecek. Tropikal meyveler ve doğal bitkilerin olduğu bir yer. Dalından meyvesini koparacak ve bitki toplayacak. Bölgedeki tarihi kentleri gezme imkanı olacak" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































