Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2240.582
    %-0.17
  • Dolar
    32.336
    %0.07
  • Euro
    35.1296
    %-0.22

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Futbolcu ve Sanatçılardan Kutlama

18 Mayıs 2020 Pazartesi 15:04

 Dünyanın enteresan dönemlerden geçtiği zamanlardayız. Bu nedenle bizlerde evimizdeyiz. Zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz. Bu zor dönemlerin içerisindeki günlere gelen kızımın doğum günü kutlamasında Antalyasporlu futbolcu Doğukan Sinik ve Cengiz Demir kurumsal iletişim sorumlusu Melis Köse Metin kızımın Antalyaspor sevgisini biliyor. bu süreçte özellikle Melis yardımcı oldu. Sağolsun Antalya'nın yerlisi olması sebebiyle de Doğukan Sinik kısa bir video hazırlamış. Doğukan benim de mensubu olduğum dokuma semtinde büyüyen bir genç. 

  Cengiz de benim önceden tanıdığım bir futbolcu. yaşı daha çok genç ve A Takımla Göztepe maçında oynadı. Um arım daha iyi yerlere gelir. Doğukan sağ kanatta aslında savunma anlamında iyi bir ortalamaya sahip kanat oyuncusu. Ümit Milli Takım oyuncusu ve İngiltere karşısında golü de var. Ecem için dediği Antalyaspor sevdasından vazgeçme cümlesi de aklımızda
  Survivor ile ünlenen Hasan da sağolsun bizleri kırmadı ve Ecem'in doğum gününü kutladı. Hasan Yalnızoğlu'nu biz uluslar arası gösterilerde ve filmlerde izliyoruz. Kendisinin daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Sanatsal faaaliyetler bu dönemlerde kesintiye uğradı. Pandemi süreci ne kadar sürecek ve sanat ile futbolu nasıl etkileyecek önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.
   Kayıgısızlar ve Aşk Yeniden gibi dizilerde karakter oyuncusu olan Tevfik İnceoğlu ile Ecem arasında güzel bir bağ var. Tevfik İnceoğlu da kızının adı Ecem olması sebebiyle Ecem'i ayrı tutuyor. Kendisi tiyatro anlamında  Antalya'ya geldiği zaman mutlaka görüşmeye çalışıyoruz ve bunların çoğunda Ecem mutlaka oluyor. Ecem'in ilkokulunda da okuduğu zaman tiyatro oyunu sergilemişti. Kendisi de Ecem'in doğum gününü kutlayan bir video her yıl mutlaka gönderir.
   Tevfik İnceoğlu Antalya sanat camiasının özellikle çocuk oyunlarında mutlaka kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle MEB ve belediyeler İnceoğlu tarafından yazılan çocuk oyunlarını küçüklerle buluşturur.
   Son söz nice yıllara kızım. İnşa-Allah sağlık ve gelecek konusunda tedirginlik yaşamadığımız günlerin bir an önce gelmesi temennisiyle. 
Bu yazı toplam 4262 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim