Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.028
    %0.75
  • Dolar
    32.3552
    %0.07
  • Euro
    34.973
    %-0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı
16 Temmuz 2018 Pazartesi 02:33

Galatasaraylılar şampiyonluğu kutladı

Antalya Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray’ın 21’nci şampiyonluğunu, düzenlediği muhteşem bir organizasyonla kutladı.
 Kutlamaya, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Karakaya, Mahmut Recevik, Yusuf Günay, Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Eren Cicioğlu ve Anadolu’nun birçok ilçesinde kurulan Galatasaraylı dernek başkanları ve yöneticileri katıldı. 
 
“GALATASARAY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
 
Kutlama öncesi Galatasaray Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Karakaya, Mahmut Recevik, Yusuf Günay kısa görüşlerini dile getirdi. Galatasaraylı taraftarların yoğun sevgisi eşliğinde 21’nci şampiyonluğu kutlayan yönetim kurulu üyeleri, “Bu akşam 21’nci şampiyonluğumuzu kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr. Gökmen Güzel’e bu muhteşem organizasyonu düzenledikleri için çok teşekkür ederiz.  2018-2019 fikstürü belli oldu.  İnşallah bu fikstürü ile 22’nci şampiyonluğu yaşayacağımıza inanıyoruz. Başkanımız Mustafa Cengiz önderliğinde Galatasay’ı çok güzel günler bekliyor.  Takımımıza inanan, takımımız için mücadele eden Türkiye’nin 81 ilindeki tüm Galatasaraylı dernek başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar. Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Eren Cicioğlu da, Türkiye’nin 81 ilindeki 150 dernekle beraber; Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önderliğinde, Galatasaray için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
 
gokmen-guzel-002.jpg
 
“BU KUTSAL EMANETİ GURURLA TAŞIYACAĞIZ”
 
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, taraftarların kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacakları sözünü verdi. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr. Gökmen Güzel’in davetine 3’ncü defa iştirak ettiğini aktaran Cengiz; “ Ben sizin sesiniz olduğuma inanıyorum. Bu benim buraya üçüncü gelişim. 3’ncü defadır sizlerle birlikteyim. Antalya dendiği anda sevgili başkanım Dr. Gökmen Güzel’i ve Antalyalıları kırmayıp geliyorum.  Sizlere olan borcum,  yüküm ve çalışma azmim beni buralara getiriyor. Emin olun biz bu emaneti sizden aldık. Siz bu emaneti bizim sütümüze, aklımıza ve vizyonumuza teslim ettiniz. Bu bizim için kutsal bir emanet. Bu kutsal emaneti sizin de hak ettiğiniz şekilde onurla, şerefle, sonsuz şampiyonluklara kadar ilelebet sürdüreceğiz. Antalyalı Galatasaraylılar ile birlikte olmak beni mutlu ediyor. Burada gördüğünüz ilgi ve bize gösterilen sevgi, bizim üzerimizdeki sorumluluk ve yükümüzü artırıyor. Çünkü manevi bir görev peşindeyiz. Sizlere ne kadar çok ilgi gösterilirse yükünüz o kadar artar” diye konuştu. Galatasaray’a transfer beklentileriyle ilgili "Transfer olunca KAP'a açıklarız. Hiç merak etmeyin. KAP'a bildiririz" diyen Cengiz, tek amaçlarının takımı hak ettiği yeni şampiyonluklara kavuşturmak olduğunu söyledi. 
 
sam_5264.jpg
“TAKIMIN AMİRAL GEMİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr. Gökmen Güzel de bu muhteşem gecede görüşlerini dile getirdi. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ve yurt dışından kutlamaya gelenlere teşekkür eden Güzel, 21’nci şampiyonluğu Antalya’da kutlamanın sevincini paylaştı. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Dr. Gökmen Güzel;  “Bugün burada olmak için, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ve yurt dışından gelen değerli arkadaşlarımız ve değerli dostlarımız var. Bugün sizlerle birlikte bu sevinci ve bu mutluluğu burada yaşama şansına sahip olduğumuz için çok mutluyum.  Bugün bizim için çok özel ve çok değerli. 2015 yılında çok özenerek yaptığımız bir kutlama organizasyonumuz vardı. Sonraki 3 yıllık dönemde çektiğimiz sıkıntıları detaylı bir şekilde biliyorsunuz. 2017 Temmuz ayında yine birlikteydik. Mustafa Cengiz başkanımız yine o gün bizlerle birlikteydi. Mustafa Cengiz başkanımızın bize getireceği şampiyonluk kupasını, Antalya’da kutlama ile taçlandıracağımızı söylemiştik.  Hayallerimiz gerçekleşti. Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz. Antalya Galatasaraylılar Derneği olarak, bundan sonraki süreç içerisinde de her zaman camiamızın ve kulübümüzün emrinde olacağız. Her zaman doğru neyse biz gidip onu savunacağız. Yanlış neredeyse onun karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Sizleri çok seviyorum, bu çalışmaların ve bu gayretlerin hepsi Galatasaraylı taraftarlarımızın desteği ile devam ediyor. Yaşasın Galatasaray, Yaşasın Mustafa Cengiz Başkanımız, Yaşasın 21’nci Şampiyonluğumuz. Antalya Galatasaraylılar Derneği bundan sonra da takımın amiral gemisi olmaya devam edecektir” diye konuştu. 
sam_5239.jpg
 
KUTLAMADA EVLİLİK TEKLİFİ
 
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden şampiyonluk kutlamasında, özel anlar da yaşandı. Gemide 'Benimle Yaşamak İçin Değil, Beraber Yaşlanmak İçin, Benimle Evlenir misin? Tuğba'm' yazılı pankartını açtıran bir Galatasaraylı taraftar Ferdi Cura, kız arkadaşı Tuğba Gençler’e evlenme teklif etti. Alınan ‘evet’ yanıtının ardından Ferdi Cura, kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Genç çifti Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de tebrik etti. Galatasaray’ın 21’nci şampiyonluk kutlaması, şampiyonluk pastasının kesimi ile devam etti.  Galatasaraylı futbolcuların imzalandığı forma, kura ile sahibine verildi. Popçu Ömür Gedik, son dönemin en sevilen parçalarını Galatasaraylı taraftarlar için seslendirdi.  Brezilyalı samba dans grubunun gösterisi davetlilere sıcak ve hoş anlar yaşattı. (Haber: Eyüp KOÇAK)
Bu haber toplam 671 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim