Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2308.099
    %1.42
  • Dolar
    32.3328
    %0.26
  • Euro
    35.0976
    %-0.02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gaziosmanpaşa Belediyesi başarılı sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi
14 Ekim 2017 Cumartesi 12:58

Gaziosmanpaşa Belediyesi başarılı sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençleri sporda başarıya teşvik etmek amacıyla yarışma ve turnuvalarda başarılı olan sporculara cumhuriyet altını verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençleri sporda başarıya teşvik etmek amacıyla yarışma ve turnuvalarda başarılı olan sporculara cumhuriyet altını verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi spora teşvik etmek amacıyla gençlere ödül vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü'nün bünyesinde katıldığı yarışma ve turnuvalarda başarılı olan sporcular, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

"Spor alanındaki ihtiyaçlar hızla gideriliyor"

Sporcular ve aileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gençlerin hayatında sporun önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Sporculara ve spor alanlarına yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Usta, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Onları geleceğe taşıyacak en önemli unsurların başında kuşkusuz eğitim ve eğitimi destekleyen spor ve kültür olduğunu biliyoruz. Bu anlamda öncelikle ilçemizin mahrum kaldığı, geçmişten günümüze kadar kısıtlı imkanlarla spor yapmaya çalışan gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yanında olmak en önemli hassasiyetlerimizin başında gelmektedir. Ama ne yazık ki ilçemizde spor ve kültür alanında ciddi eksikliklerimiz vardı. Sizlerin çocuklarınıza vermiş olduğunuz karşılıksız özveri ve destekle bizler de yola koyulduk ve ilçemize spor, kültür ve sosyal tesisler anlamında ihtiyaçları belirledik. Bunların çok hızlı bir şekilde planlamasını yaptık. Bir kısmını hayata geçirme noktasına geldik, bir kısmının inşaatları devam ediyor."

Konuşmaların ardından Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Ahmet Can Timağur, Olimpiyat Seçmeleri Premier Liginde ikinci olan Beyzanur Ay ve Şule Azra Akbulut, Avrupa Gençler Kulüpler Şampiyonasında üçüncü olan Ahmet Hakan Bolat, Emin Aksoy ve Burak Arslan, Avrupa Ümitler Kulüpler Şampiyonasında üçüncü olan Denizer Tivil, Alperen İlhan ve Muhammet Hamza'ya Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından cumhuriyet altını hediye edildi.

Program sonunda Mısır'da yapılan şampiyonada kazandığı madalya hakkında konuşan Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Ahmet Can Timağur, "Gerçekten çok büyük bir mutluluk. Ülkeme bir madalya kazandırdığım ve genç kardeşlerimize örnek olduğum için mutluyum. Belediye Başkanına, antrenörlerime, benimle birlikte her gün sabah akşam çalışan arkadaşlarıma ve özellikle aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3524 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim