Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.599
    %0.77
  • Dolar
    32.3674
    %0.11
  • Euro
    34.9574
    %-0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gaziosmanpaşa’da kış hazırlıkları tamamlandı
16 Aralık 2017 Cumartesi 09:43

Gaziosmanpaşa’da kış hazırlıkları tamamlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi yoğun kış şartlarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için 300 personeli ve araçları ile tüm hazırlıklarını tamamladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi yoğun kış şartlarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için 300 personeli ve araçları ile tüm hazırlıklarını tamamladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, soğuk geçen kış aylarında vatandaşların herhangi bir olumsuz durumda kalmaması adına hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıklar arasında kar küreme araçlarından personele

soğuk havalarda sokak hayvanlarına yemek ulaştırılmasına kadar bir çok imkan bulunuyor. Ayrıca, ilçede bulunan bin 393 cadde ve sokakta; 6 adet kar küreme ve tuz serpici araç, 3 adet CSB, 36 adet kamyon, 8 adet iş makinesi, 3 adet çekici tır, 1 adet araç çekici, 8 adet binek otomobil ve stok halinde bulunan 2000 ton tuz ile 300 personel de vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Araçların ve kış şartlarında da çalışacak olan personelin yanına gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Usta, karlı havalarda da ekip olarak hazır olduklarını ifade ederek, "Kış sezonu genelde en çok karşılaştığımız zorlukları bugüne kadar yaşadığımız tecrübeleri bu yıl daha pratik bir şekilde daha kısa sürede aşacak donanımlara sahip olmak suretiyle yıl daha hazırlıklı bir şekildeyiz ve hazır bir ekiple bu zorlukların üstesinden gelebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Araçlarımızı değişik teknolojilerle donattık. Kar küreme araçları elle müdahale ekipleri ve yeni donanımlı araçlarla birlikte Gaziosmanpaşa ilçemizde vatandaşlarımıza bir sorun yaşatmadan bu kışı atlatmak istiyoruz" dedi.

Muhtarlıklara da vatandaşların ihtiyaç halinde kullanmaları için tuz torbaları bırakıldığını söyleyen Usta, "Bu çalışmalar kapsamında geçen yıl da yaptığımız belli noktalara ulaşamadığımız ya da hemen müdahale edemediğimiz noktalara tuz torbaları bırakıyoruz. Hayvanlarımız aç kalmasın diye belli noktalara hayvan yemi gıda ekmek bırakmak suretiyle onlara da destek olmaya çalışıyoruz. Toplumun her kesiminde yaşanan olumsuzlukları bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübeleri iyi analiz etmek suretiyle inşallah 2018 yılında karla ilgili sorunların olmaması için her türlü tedbiri alarak halkımıza en güzel tedbiri vermeyi planlamış durumdayız. Bize ulaşabilen ya da bizim karşılaştığımız durumların Whatsapp aracılığıyla da geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda bize ulaşmalarını hedefliyoruz" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa’da kış hazırlıkları tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim