Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençler Moral Depoladı
16 Kasım 2018 Cuma 12:48

Gençler Moral Depoladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin motivasyonunu yükseltmek için anlamlı etkinlikler düzenliyor.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin motivasyonunu yükseltmek için anlamlı etkinlikler düzenliyor. Serik ve Korkuteli'nde lise son sınıfta okuyan yaklaşık bin öğrenci akvaryum gezisi ve yunus gösterisi ile moral depoladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik ve Korkuteli'ndeki okullardan getirilen yaklaşık 1000 öğrenci yüzlerce farklı türden balığın bulunduğu Antalya Akvaryumu gezdi. Öğrenciler, dünyanın en büyük tünel akvaryumu gözlemledi, ardından Dolphinlan'da yunus ve fokların muhteşem gösterisiyle keyifli dakikalar yaşadı.

Gösterileri öğrencilerle birlikte izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğrencilere seslenerek, "Üniversite sınavlarına hazırlanıyorsunuz. O yüzden sizlerin moralini yükseltmek, derslerinizdeki başarınızı arttırmak için biz de böyle çam sakızı çoban armağanı size bir katkıda bulunmak istedik" dedi.

Antalyalı gençleri kıskandığını ifade eden Başkan Türel, "Bizleri kıskandığımı söylesem yeridir çünkü biz lise öğrencisiyken bizlere böyle sosyal programlar yapan, derslerdeki verimliliğimizi, başarımızı arttırmak için böylesine moral programları düzenleyen belediye başkanları maalesef yoktu. Sizin için son derece önemli bir yılda derslerinizde başarılı olabilmek için çok çalışmak lazım. Çok çalışıyorken mutlaka sosyal hayatınızı da iyi planlamanız lazım. Sizin bugün burada moralinizi yükseltmek, derslerinizdeki başarıyı arttırır. Ondan sonra da inşallah üniversite sınavlarında da en iyi neticeyi alıp, en güzel üniversitelere girersiniz. Hepinize başarılar diliyorum, gözlerinizden öpüyorum" dedi.

HEM MOTİVASYON HEM MORAL OLDU

Çoğu Akvaryuma ve Dolphinland'a ilk kez gelen öğrenciler, etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti. Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Özge Avcı, "İlk defa Akvaryuma geliyorum. Üniversite sınavına çalıştığımız süreçte çok güzel bir motivasyon oldu" dedi.

Aynı okuldan Tuğçe Bucaklıoğlu ise "Çok güzel bir organizasyon. Sürekli ders çalıştığımız için sosyal yaşamımız pek yoktu. Bu gezi bize moral oldu" diye konuştu.

Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi öğrencisi Şeyma Parmaksız ise "Akvaryum çok güzel ve ilgi çekici. Çok beğendim. Üniversiteye hazırlandığımız şu arada çok mutlu olduk. Çok teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim