Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.249
    %0.80
  • Dolar
    32.3748
    %0.16
  • Euro
    35.032
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genel Müdürden Yangın Timine Ziyaret
15 Ağustos 2019 Perşembe 09:53

Genel Müdürden Yangın Timine Ziyaret

TARIM ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Antalya'nın Kaş ilçesinde yangın timini ziyaret etti ve ilçede incelemelerde bulundu.

TARIM ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Antalya'nın Kaş ilçesinde yangın timini ziyaret etti ve ilçede incelemelerde bulundu.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, beraberinde Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ile Kaş'ı ziyaret etti. Genel Müdür Karacabey önce Kasaba Mahallesi'nde görev yapan Kasaba Orman Yangınları İlk Müdahale Timi'ni ziyaret etti. Genel Müdür Karacabey'i, Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, orman mühendisleri ve yangın işçileri karşıladı. Kaş Orman İşletme Müdürlüğü Kasaba Orman Bölge Şefi Bircan Donduran, Genel Müdür Karacabey'e çiçek verdi. Genel Müdür Karacabey, teknik elemanlarla ve işçilerle orman yangınları ve bölgedeki ormancılık faaliyetleri üzerine sohbet etti.

Genel Müdür Bekir Karacabey, "Kaş, Türkiye'nin en önemli orman zengini bölgelerinden biri. Ormanlarımız ülkemizin en büyük zenginliklerinden. Hatta en önde geleni. Yaşam kaynağımız. Ülkemizin güzelliği, sağlığımız aşımız, ekmeğimiz. Bu nedenle orman yangınlarıyla mücadele, vatan savunması ile eşdeğer. Bu bayram günü de hep birlikte nöbetteyiz. Çünkü orman yangınlarında ilk ve hızlı müdahale çok önemli. Bu nedenle bu bayram gününde görev başındayız. Vatanımızı yani ormanlarımızı, geleceğimizi savunmak için buradayız. Bu konuda korkmadan mücadele diyoruz. Bu uğurda 114 şehidimiz var. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Müdür Karacabey, ziyaretin ardından beraberindeki yetkililerle Türkiye'nin en büyük sedir ormanlarından biri olan Katran Dağı'ndaki sedir ormanlarını havadan helikopterle inceledi. Ardından Kaş Orman İşletme Müdürlüğü'ne geçerek Müdür Süleyman Demir'den çalışmalar hakkında bilgi alan Karacabey ardından helikopterle Kaş'tan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim