Bugün 09 Temmuz 2025 Çarşamba
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4236.13
    %-0.29
  • Dolar
    40.0467
    %0.01
  • Euro
    46.9102
    %-0.31
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Girdiği villadan 35 bin TL değerinde altın çalan zanlı yakalandı
13 Temmuz 2020 Pazartesi 12:53

Girdiği villadan 35 bin TL değerinde altın çalan zanlı yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir villadan 35 bin TL değerinde altın çalan zanlı, polis tarafından Antalya'daki evinde yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir villadan 35 bin TL değerinde altın çalan zanlı, polis tarafından Antalya'daki evinde yakalandı.

Olay, 29 Haziran'da Sorgun Mahallesi 8106. Sokak'taki bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, villaya giren bir kişi 35 bin TL değerinde altın ile bin TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından çalışma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay günü Antalya'dan otobüsle gelen bir kişinin otogara girmeden otobüsten inerek villanın bulunduğu yöne gittiğini, bir süre sonra da elinde çanta ile geri dönüp, çevre yolundan otostop yapmak suretiyle Antalya'ya döndüğünü tespit etti. Şahsın kimliğini ve ikametini belirleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Recep K. isimli şüpheliyi Antalya'daki ikametinde yakaladı. Recep K.'nın 14 ayrı hırsızlık suçundan sabıka kaydının bulunduğu, 7.5 yıl cezaevinde yattıktan sonra af kapsamında cezaevinden çıktığı belirlendi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Recep K., tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim