Bugün 17 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2486.691
    %-0.11
  • Dolar
    32.5064
    %-0.07
  • Euro
    34.5402
    %0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Girişimci kadınlar ödüllendirildi
25 Şubat 2020 Salı 17:27

Girişimci kadınlar ödüllendirildi

ATSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından düzenlenen 2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması’nda dereceye giren girişimci kadınlar ödüllendirildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından, her yıl düzenlenen Antalya’nın Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması, Afyon, Isparta, Burdur illerini de kapsayacak şekilde bu yıl 2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması adıyla düzenlendi. Kadın girişimciliğini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen yarışma kapsamında dereceye giren girişimci kadınlara ödülleri dün verildi. Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın, İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın, Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın ve Yöresine Değer Kazandıran Kadın olarak 4 kategoride yapılan yarışmada dereceye giren kadınlar, ödüllerini ATSO meclis salonunda düzenlenen törenle aldı.

sam_3364.jpg

ÖDÜLLERİNİ ÇETİN’İN ELİNDEN ALDILAR

Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın kategorisinde dereceye girerek ‘Antalya Turizm Gıda Çevre Kadın Girişimi Kooperatifi’ projesiyle birinci olan Kezban Kaya’ya, ‘Böcek Üretimi’ projesiyle ikinci olan Funda Gökgöl’e, Isparta’da yaptığı sosyal yardımlar ve yarattığı faydalarla sosyal girişimcilik başarı hikayesiyle üçüncü olan Diş Hekimi Canan Aydın’a ödüllerini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin ile TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu verdi.

sam_3369.jpg

ISPARTA’NIN İLK KADIN GAZETECİSİ’NE ÖDÜL

İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın kategorisinde dereceye girerek ‘Yanık yaralarında kullanılmak üzere anti mikrobiyel foto dinamik tedavi sunan yara örtülerinin geliştirilmesi’ projesiyle birinci olan Yüksek Kimyager Gül Merve Gençer, ‘Sanal İşgücü Geliştirme’ projesiyle ikinci olan Endüstri Mühendisi ve firma sahibi Ufuk Peker ve ‘Isparta Kum Saati Dergisi’ projesi ile üçüncü olan Isparta’nın ilk kadın gazetecisi Arzu Erkorkmaz ise ödüllerini ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer ile Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman’ın elinden aldılar.

sam_3371.jpg

SANATÇI KADINLARA ÖDÜL

Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın kategorisinde dereceye girerek ‘Uluslararası Sanat Buluşmaları, Yaratıcılık ve Doğa Atölye Çalışmaları, Sanatla Tedavi, Güzelse Yaşıyordur’ konulu projesiyle birinci olan ressam, yazar, tasarımcı,  Z. Nur Sağlamer, ‘Kemer Sanat Sokağı’nın kurulmasına öncülük ederek bu alanda sanatsal atölye çalışmaları ve çalıştayların koordinatörlüğünü üstlenen projesiyle ikinci olan Seramik Sanatçısı Nagehan Elibol ve ‘Ben Kadınım’ projesiyle üçüncü olan Sedef Yıldız ise ödüllerini ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve KGK Doğal Üyesi Nilay Akbaş Tarakçı ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zuhal Büyükçulcu’dan aldı.

 

SÜT SIĞIRCILIĞI PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

Yöresine Değer Kazandıran Kadın kategorisinde dereceye girerek ‘Su Kabağı Üretim ve Tasarımı’ projesiyle birinci olan tasarım atölyesi sahibi Hatice Adıgüzel, ‘Süt Sığırcılığı’ projesiyle ikinci olan Nilgün Yıldırım ve ‘Yöresel Bebek Yapımı’ projesiyle üçüncü olan Fatma Çevikbaş da ödüllerini ATSO Genel Sekreteri ve Antalya KGK Doğal Üyesi Vildan Demer ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu’nun elinden aldı. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim