Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Göreve hazırım !
16 Aralık 2018 Pazar 13:38

Göreve hazırım !

Kepez eski belediye başkanlarından Mehmet Atay; İYİ Parti’den aday gösterilmesi halinde seçimi kazanacağını, vatandaşların kendi dönemlerinde yaptıkları hizmetleri özlediklerini söyledi.

1999 – 2004 yılları arasında MHP’den Kepez’de belediye başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Atay; yaklaşan yerel seçimler öncesinde suskunluğunu bozdu ve  iddialı açıklamalar yaptı.

            41 yıl siyaset yaptığı MHP’den istifa ettikten sonra özellikle Kepez’deki seçmenlerin siyasete tekrar dönerek yerel belediyecilikteki hizmetlerini sürdürmesi yönünde ciddi beklentileri oluştuğuna dikkat çeken Atay; ‘’Kepez’deki sorunlar ancak kararlı bir yaklaşımla çözülebilir. Aday gösterilmem halinde tüm kesimlerden oy alacağıma inanıyorum.’’ dedi.

‘’VATANDAŞIMIZ HİZMETLERİMİZİ ÖZLEDİ’’

            İYİ Parti’nin Kepez’de oy potansiyelinin hızla yükseldiğini söyleyen Atay; ‘’Vatandaşlarımız artık bir değişim istiyor. İYİ Parti’den Kepez’de aday gösterilmem halinde seçimi kazanacağıma yürekten inanıyorum. 31 Mart’taki seçimler Antalya’mız için gerçekten büyük önem taşıyor. Kepez’de bizim görev yaptığımız dönemden sonra vatandaşımızın hizmet beklentisi arttı.’’ Dedi.

            ‘’GÖREVDEN ASLA KAÇMAM…’’

            Görev ve hizmet adamı olduğunu, Kepez’deki sorunlar yumağının ancak kararlı bir yaklaşımla çözüleceğini de vurgulayan Mehmet Atay; şu değerlendirmelerde bulundu :

            ‘’Siyaset halka hizmet için yapılmalı. Ben bu ilkeler doğrultusunda çalıştım görev sürem boyunca. Kepez şu anda beton yığını bir yerleşim birimi haline geldi. Çok ciddi sorunlar var. Kepez’i doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar yakından biliyorum.  Yoğun göç almaya devam eden bu ilçemizi hizmetle sarmalayacak bir anlayışı egemen kılmak için göreve hazırım.’’

            ‘’KEPEZ; HİZMETİ UNUTTU!’’

            İdeallerini ve projelerini gerçekleştirme noktasında görev verilmesi halinde ekip ruhuyla Kepez’i  İYİ Parti çatısı altında  hizmetle buluşturmaya tekrar  talip olduğunu da aktaran Mehmet Atay; özetle şunları söyledi :

‘’İYİ Parti tıpkı diğer bölgeler gibi Kepez’de ciddi anlamda karşılığı olan bir parti. Vatandaşımızın Kepez’de her mahallesinde, her sokağında ciddi sorunları var. Masadağı’nda, Duraliler’de, Avni Tolunay’da, Gülveren’de, Teomanpaşa’da, Dokuma’da, Habipler’de, Kütür’de, Şafak’ta birbirinden farklı ve kronikleşmiş sorunlar var. Kepezaltı – Santral’da ciddi anlamda memnuniyetsizlikler var.  Diyebilirim ki tüm mahallelerimiz hizmeti unuttu. Altyapıdan,  üst yapıya, sosyal ve kültürel projelerden Kepez’in gerçek anlamda bir çekim merkezi olması noktasında  hizmete talibim.’’

                                               HABER : ÖMER YETGİN

           

           

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim