Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya12 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2472.166
    %0.02
  • Dolar
    32.4201
    %0.10
  • Euro
    34.6792
    %0.21
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gün’den duygusal veda
13 Mayıs 2019 Pazartesi 16:13

Gün’den duygusal veda

Öz Orman İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildikten sonra Genel Eğitim Sekreterliği görevine atanan Ramazan Gün, Antalya Şube Başkanlığı görevini Şube Sekreteri Ahmet Ali Şişaneci’ye devretti. Düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Öz Orman İş Sendikası Antalya Şube Başkanlığında dün görev değişimi yaşandı. Gerçekleştirilen törende, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek Genel Eğitim Sekreterliği görevini üstlenen Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün, Şube Başkanlığı görevini Şube Sekreteri Ahmet Ali Şişaneci’ye devretti. Gün, çiçekle görevi Şişaneci’ye devrederken, Şişhaneci de Gün’e plaket takdim ederek görevi devraldı. Törende başkanları sendika üyeleri ve işyeri temsilcileri yalnız bırakmadı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı törende üyeler, başkanlara yeni görevlerinde başarı diledi.

sam_7810.jpg

DUYGUSAL VEDA

Hüznü ve mutluluğu birarada yaşadığını belirten Öz Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, 2010 yılı Kasım ayından bu yana sürdürdüğü Antalya Şube Başkanlığı görevini Şişaneci’ye devretmenin mutluluğunu yaşarken, buradaki çalışma arkadaşlarından ayrılarak Ankara’ya gidecek olmanın hüznünü yaşadığını söyledi. “İyi ve kötü günlerimiz, mutlu ve mutsuz olduğumuz günler oldu” diyerek helallik isteyen Gün, şunları dile getirdi:

“1992 yılında katıldığım orman teşkilatına 19 yıl hizmetim sonrasında 2010 yılından buyana profesyonel olarak sendikamızda görev yaptım. Öz Orman İş Sendikası Antalya Şube Başkanı iken, Genel Merkezimizin 4. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanımız Sayın Settar Aslan’ın takdiri ve üye delege arkadaşlarımızın desteğiyle üyelerimize hizmet etmek üzere Genel Eğitim Sekreterliği görevine layık görüldüm. Bu bir ayrılık değil. 1992 yılından buyana Antalya’da orman personeli olarak ve Şube Başkanı olarak görevimi en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret ettim. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da Ankara’da Orman Teşkilatı’na, üyelerimize hizmete devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte sendikamızı en iyi şekilde temsil etmek için Ankara’da var gücümle çalışacağım. Bugüne kadar benden desteğini, emeğini esirgemeyen müdürlerimize, şeflerimize ve bilhassa üye kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmak benim için büyük bir zevkti ama her şeyin bir sonu var. O gün de bugün. Ankara’da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın. Kırdığım arkadaşlarım olmuşsa beni affetsinler. Benden yana haklarım helal olsun. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Gözüm hiç arkada değil. 12 yıl beraber çalıştığım Şişaneci’ye bu makamı gönül rahatlığıyla teslim ediyorum. En iyi şekilde sendikamızı temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Çıtayı biz yükselttik O’nun daha da yükselteceğine inanıyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kendisine yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

sam_7832.jpg

“ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”

1991 yılında Antalya Orman İşletme Müdürlüğü’nde işçi olarak göreve başladığını belirten yeni başkan Şişaneci ise, “Sendikamızın kuruluşundan beridir bu mücadelenin, davanın içerisindeyim. Sendikamızın her kademesinde görev aldım. Ramazan Başkanın sendikamızın bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri var. 10 yıllık sürede başkanımız çıtayı her zaman yükseltti. İnşallah bizde bu çıtayı daha da yükselteceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sendikamızı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Dava arkadaşım Gün’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ankara’da görev yapacak olması bizim için büyük bir kazanç. Bizim için köprü olacak. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.  

sam_7828.jpg

ANTALYA ŞUBESİ’NİN YENİ YÖNETİMİ

Görev devir tesliminden sonra 3 kişiden oluşan Öz Orman İş Sendikası Antalya Şube Başkanlığı yönetimi de yeniden şekillendi. Ramazan Gün’den boşalan Başkanlık koltuğuna Şube Sekreteri Ahmet Ali Şişaneci otururken, Şişaneci’den boşalan Şube Sekreterliği görevine ise Süleyman Koca getirildi. Koca’dan boşalan Şube Mali Sekreterliği görevini ise yedekten yönetime giren Nihat Türkoğlu yürütecek. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 2634 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim