Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Gurbetçi Şengül Hanım…

15 Ağustos 2020 Cumartesi 14:33
 
 Yurtdışında yaşayan hemşerilerimizin özellikle Antalya da yaşayan insanlarımızın yardımlarına koşmasını köşe yazıları ile destekliyoruz. Bu sefer de yurtdışında yaşayan Şengül Gezgin Öden ve arkadaşlarının Antalya da üç ailenin yardımına koştuklarını öğrendim. Hayatını zor şartlarda sürdüren bu ailelerin bazılarının kriaını bazılarının da ilaçlarını ödüyorlarmış. Böyle yardımlarda bulunan Viyana da Canan Kervan da bu tarz faaliyetleri de haber yapmıştık.
  Antalya da yaşayan Selcan Bıçakçı hanımın da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde sosyal kart da yararlandığını öğrendim.  Selcan Bıçakçı ile görüşme yaptım. Yeni dönemde Muhittin Böcek şeçilince sosyal kartı iptal olmuş. Kendisinin beyanı bu şekilde. 
  Selcan Hanımın çocuklarından birisi de hasta ve tedavi görüyor. Almanya da yaşayan Şengül Hanım ile sadece sosyal medya aracılığı ile görüştüm. Özellikle yurtdışında yaşayanların ülkemizde daha doğrusu Antalya da yaşayan ailelere yardım etmesi köşe yazısı ile destekleme kararı almıştım. Şengül Hanım  ve arkadaşları Antalya da üç aileye yardım ediyorlarmış. Herhangi bir dernek adı altında değil kendi arkadaşları ile böyle bir karar aldıklarını söylediler.
  Umarım Şengül Hanım ve arkadaşları Antalya da yaşayan hemşerilerimiz için yardımda bulunmaya devam eder. İlerleyen zamanlarda belki de birlikte de Döşemealtı okulları başta olmak üzere yaptığımız yardımları belki yaparız. Bu arada yurtdışında yaşayan mezun öğrencilerimiz ile yaptığımız çalışmalarda Korkuteli-Döşemealtı-Kemer İlköğretim Okullarına yardımda bulunmuştuk.
  Mezun öğrencilerimiz arasında bulunan Evren Cebeci Almanya futbol federasyonunda altyapı antrenörü olarak çalışıyor. Kendisi Antalya ve Antalyaspor'u çok seviyor.aynı zamanda Alanyaspor için de desteği var. Evren Cebeci bizim için Antalya takımları için bir şans oldu. En azından Lokman sayesinde Antalya ve Kemerspor kazançlı çıktı. Onun getirdiği spor malzemelerini de zaten Kemer ilköğretim okulları ile paylaştık. Kendisinin Almanya da görev yaptığı Evening Selimiyespor yönetim kurulu Reyhan Karataş ile arkadaşları Döşemealtı köylerinde sağlık malzemeleri dağıtmıştık. 
  Viyana da Fatma Nur Tok yıllar sonra sosyal medya aracılığıyla görüştük. O da bu iyilik hareketinde yer almak istedi.  Onun sayesinde de Döşemealtı okullarında yardımda bulunduk. Fatma Nur benim göreve başladığım ilk öğrencim. Sonrasında Musa Anat da yardımda bulunduk. Bu yardımlar sayesinde Korkuteli ilçesinde de köyler için yardımda bulunduk.
Bu yazı toplam 1422 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim