Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Gürsu Opet ve Yaşadıklarımız

10 Ekim 2020 Cumartesi 12:42

 Opet firması toplumsal sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiren bir kurum. Örneğin temiz tuvalet uygulaması ile ülkemizde örnek oldular. Şu anda şehirler arası yolculuk yapan çoğu aile mensupları yolda duracakları zaman daha doğrusu ihtiyaç giderecekleri zaman OPET arıyorlar. Markanın önemli bir bilinirlik uygulaması oldu.

   Market düzenlemeleri konusunda kabul etmek gerek ki çoğu firma hızlı bir şekilde pazarlama açısından doğru pazarlama tekniği kullanarak market düzenlemesi yapmaktadır. Bakınız bu marketler arasında gezerken alışveriş yapma isteğiniz doğabiliyor. bu da pazarlama açısından doğru düzenlemedir. OPET de bu konuda oldukça başarılıdır. Benim işim gereği Kemer'e giderken en fazla tercih ettiğim istasyonlardan birisi de Gürsu da bulunan OPET istasyonudur. zaten sahibi Şahali İnce de eskiden tanıdığım birisidir. Daha doğrusu kendisi dayımın arkadaşlarındandır. Hoş Antalya bizim çocukluğumuzda küçük bir yerdi ve herkes herkesi tanırdı.
    Bu hafta içerisinde de yakıt almak için eşimle beraber OPET Gürsu İstasyonuna uğradım. Aracı yaklaştırdım. Gelen görevli arkadaşa seni biraz bekleteceğim kartları içeriden kontrol ettirmek gerekiyor dedim. Keşke demeseydik güzelce fırçamızı yedik. Diğer çalışanlarda sanki babasının yerine arabayı bırakıyor diye kendi aralarında bize sitem ettiler. dedim ki alışveriş yapmayayım yı ne istiyorsunuz?  
   Sonuç ödemeyi yaptıktan sonra yaklaşık olarak beş - on dakika kadar hizmet verecek görevli bekledik. Sonrasında alışverişi yapabildik. Ben yine OPET firmasını ve Gürsu OPET istasyonunu tercih etmeye devam edeceğim. Sadece yaşanan aksaklılardan duyduğum üzüntüyü dile getirmek istedim.
   OPET müşteri hizmetleri bana birkaç gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. O birkaç gün geçince de bende kaleme alayım dedim. OPET gibi PR önem veren bir firma daha hızlı dönüşler yapabilir diye düşünüyorum. Son söz alışveriş tercihimde ne Gürsu istasyonu ne de OPET firmasında bir değişiklik olmayacaktır  
Bu yazı toplam 1377 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim