Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güven Yapı Emlak yeni yerinde
10 Temmuz 2019 Çarşamba 15:09

Güven Yapı Emlak yeni yerinde

Kepez ilçesinde 10 yıldır inşaat ve emlak sektöründe hizmet veren Güven Yapı Emlak, Yeşilırmak Caddesi’ndeki yerinden Sarısu Caddesi Gündoğdu Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı.

Açıldığı günden bu yana Antalya’nın Kepez ilçesinde binlerce kişiyi ev sahibi yapan Güven Yapı Emlak taşındı. Daha önceden Yeşilırmak Caddesi üzerinde bulunan Güven Yapı Emlak, Sarısu Caddesi Gündoğdu Mahallesi’ndeki yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerine kendilerine ait yeni yerde hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Güven Yapı Emlak’ın sahibi İbrahim Katrağ, “Sektörün daraldığı şu günlerde insanların konut alımları zorlaşsa da aslında imkanı olanlar için büyük bir fırsat var. Çünkü, şuanda fiyatlar çok uygun. Bunun en güzel örneği biziz. Kiradan kendi ofisimize taşınma başarısını gösterdik ve bundan sonra müşterilerimizi yeni yerimizde ağırlayacağız” dedi.

 

“İDDİALIYIZ”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 41. Grup (Gayrimenkul faaliyetleri) Meslek Komitesi Üyesi de olan Katrağ, sektörde sahip oldukları 10 yıllık tecrübeyle yeni yerlerinde müşterilerini ev sahibi yapmakta iddialı olduklarını kaydetti. Sadece emlak faaliyetlerinde değil inşaat yapım ve satımı konusunda da iddialı olduklarının altını çizen Katrağ, “Şimdiye kadar yaptığımız inşaatlarımız ve verdiğimiz hizmet, sektördeki kalitemizin göstergesidir. Çünkü sektördeki en önemli şeyin güven, samimiyet ve hizmet kalitesi olduğuna inanıyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu konulardan asla taviz vermeden, en uygun imkanlarla müşterilerimizi ev sahibi yapıyoruz. Onun için de geleceğe güvenle bakmak isteyenleri yeni yerimize bekliyoruz. Geleceğe güvenle bakmak için bizi tercih edin pişman olmayın” diye konuştu.  

 

“BİZE GELEN İSTEDİĞİNİ BULABİLİR”

Emlak sektöründe müşterinin her isteğine uygun seçeneğin hizmet verenin elinde bulunmasının önemli olduğunun altını çizen Katrağ, kurumsal büyük alışveriş merkezlerini örnek gösterdi. Sektörde daire ve arsa portföyünün önemli olduğunu vurgulayan Katrağ, “Nasıl ki insanlar günümüzde alışverişlerinin önemli bir kısmını büyük marketlerden yapıyorsa, aslında bizde de aynı şey geçerli. İnsanlar büyük kurumsal alışveriş marketlere gittiklerinde her istediği markadan ürünü bulma imkanına sahip. Bir emlakçıya gelen müşteri de istediği özelliklerde evi bulabilme imkanına sahip olabilmeli.  Bizim bu anlamda portföyümüz oldukça geniş. Müşterilerimiz istediğini bulsun diye çok güçlü bir portföye sahibiz ve bu konuda da iddialıyız” açıklamasında bulundu.    

b9aa7027-1f33-446c-81fd-7f5ee804bd29-001.jpg

“PARASI OLANA BÜYÜK FIRSAT VAR”

Sektörün içinde bulunduğu durumla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Katrağ, şunları kaydetti:

“Hiç kuşkusuz ki içinde bulunduğumuz ekonomik durgunluk sektörümüzü de olumsuz etkilemiş durumda ama bu şartlar parası olan için büyük bir fırsat. Çünkü, şuanda girdi maliyetlerinin yüksekliği ve satışların azalması nedeniyle yeni inşaat yapımları neredeyse durmuş vaziyette. Herkes öncelikle elindeki stokları bitirmenin hesabını yapıyor. Satışların azalması fiyatları oldukça aşağı çekmiş vaziyette. Yani ekonomik şartlar eski haline döndüğünde bu fiyatlara ev bulmak mümkün olmayacak. İster ihtiyaç için isterse yatırım için bugün elindeki parayı gayrimenkule yatıranlar ileride daha kazançlı olacaklar. Çünkü, gayrimenkul yatırımı hiçbir zaman zarar ettirmez. Hele bugünlerde fiyatlar en aşağıları görmüşken alınan gayrimenkuller hiç zarar ettirmez. Aksine kârı daha fazla olur.”

 

“ESKİ GÜNLERE GERİ DÖNÜLECEĞİNE İNANIYORUZ”

Piyasanın eski canlı günlerine dönebilmesi için insanların alım gücünün artırılması ve konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi gerektiğini vurgulayan Katrağ, sözlerini şöyle noktaladı:

“İnsanlar yuva kurabilecekleri bir eve her zaman ihtiyaç duyuyorlar. Herkesin bir ev sahibi olabilme hayali her zaman olacak. Ancak bu hayalin gerçekleşmesi elbette ekonomik imkanlarla alakalı. Geçmişte inşaatı ve inşaata bağlı bir çok sektörü canlı hale getiren şeylerin başında insanların alım gücünün yüksekliği ve konut kredi faiz oranlarının düşük olması geliyordu. Dar gelirlilerin kira öder gibi ev sahibi olabilme imkanı vardı. Ancak son zamanlarda insanların alım güçlerinin düşmesi, banka faiz oranlarının aşırı yükselmesi bu imkanı ortadan kaldırdı. Kira öder gibi ev sahibi olma dönemi biranda sona erdi. Eski günlere geri dönebilmek için öncelikle konut kredi faiz oranlarının geçmişteki oranlara çekilmesi ve insanların alım güçlerinin artırılması gerekiyor. Biz eski günlere geri dönüleceğine inanıyoruz.” MUSTAFA YETGİN’İN HABERİ

Bu haber toplam 5774 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim