Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2297.275
    %0.94
  • Dolar
    32.3247
    %0.22
  • Euro
    35.0665
    %-0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haçlı orduları yenilgiye uğrayacak
12 Aralık 2017 Salı 01:11

Haçlı orduları yenilgiye uğrayacak

Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, Amerika’nın İsral’e destek çıkan Kudüs açıklamasını eleştirdi.
Büyük Ortadoğu Projesi’nde ikinci aşamaya geçildiğini, Trump’ın Kudüs’ü başkent ilan etmesiyle bu durumun net ortaya çıktığını anlatan Esmeray,  kararı kınadıklarını açıkladı. 
 
KUDÜS FİLİSTİNLİLERİNDİR
 
Kudüs’ün Müslümanlara ait olduğunu,  İsrail’in bu kenti Filistinlilere bırakması gerektiğini sözlerine ekleyen Esmeray,  ABD elçiliğinin İsrail’e taşınamayacağını savundu.  Kararın Ortadoğu halklarını birbirine düşürmek için alındığına dikkat çeken Esmeray; “ İsrail ve Amerika Siyonist oyunlarını bu kez Kudüs üzerinden kurdu. Amerika’nın Kudüs’ü başkent ilan etmesi kabul edilmez.  Kudüs, oranın gerçek sahipleri olan Filistinlilerindir. Kudüs İslam’ın kalesidir. Bu kalenin yıkılmak istenmesine asla razı gelemeyiz” açıklamasında bulundu. 
KARARI KINIYORUZ
“Antalya Kültür Memur-Men ailesi olarak BOP’ta ikinci aşama kınıyoruz. ABD, İsrail'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması kararını kınıyoruz. Lanet olsun İslam düşmanlarına. Önce ahlak ve maneviyat,  Mekke şehirlerin anası Mekke'nin fethi ise fetihlerin anasıdır. Bu fetih kendisinden sonraki fetihlerin anahtarı olmuştur.  Kudüs'ün Endülüs'ün kendisinden sonraki fetihlerin anahtarı olmuştur. Kudüs'ün, Endülüs'ün Anadolu'nun ve İstanbul'un fethi, Mekke fetih’inin şuuru ve heyecanı ile gerçekleşmiştir” diyerek konuya ilişkin tepkilerini sürdüren Esmeray,  İslam’in merhamet sevgi dini olduğuna da özel vurgu yaptı.   
ABD DEMOKRASİ DEĞİL ZULÜM GÖTÜRDÜ
Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, ABD’ye tepki dolu  açıklamalarını şu ifadelerle devam ettirdi: “İslam rahmet ve merhamet medeniyetidir. Sevgi, şefkat ve hoşgörü içine dayalı İslam medeniyeti hiçbir zaman Hitler, Kazıklı voyvodalar, Ebu Guraybler, Felluceler çıkarmamıştır. Mekke'nin fethi medeniyetinin ve insan haklarının ne olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.   Trump’ın  şerefsiz haçlıu ordusunun bu oyunu tutmayacaktır.  İstedikleri kadar plan kursunlar. İstedikleri karar tuzak kursunlar. Eninde sonunda İslam aleminin boynuna geçirilmek istenen ip kendilerinin başına geçecektir.  Amerika, Irak’ta, Suriye’de, Lübnan’da ve Libya’da  karışıklıklar çıkararak o ülkeye demokrasi değil zulüm götürdü. Trump’ın tek taraflı kararını kabul etmiyoruz.  Kudüs,  İsrail’in değil, Filistin’indir” 
AYASOFYA İBADETE AÇILSIN
Amerika ve İsrail’in haçlı ordusuna karşı tüm İslam alemini birlik olmaya çağıran Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, sözlerini şu sözlerle sona erdirdi: “ABD’nin Siyonist başkanı Donald Trump’ın ve şerefsizlerin haçlı ordusu,  oyun kurmaya devam ediyor.  Trump'ın yandaşları ile atmış oldukları adımları dur demenin zamanı geldi.  ABD’nin boş durmayacak. Kana doymamış haçlı ordusu ile Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmeye devam edecek.  Irak, Türkiye, İran ve Suriy’den toprak alıp Kürt devleti kurmak isteyen ABD eninde sonunda İslam’a yenilecektir.   İsrail’in Büyük İsrail vaadi asla gerçekleşmeyecektir. Müslümanlar olarak buna asla izin vermeyeceğiz. İslam alemi birlik ve beraberlik içinde bu oyunu bozmalı. Ayrılıklara son vermezsek, kan emici Siyonistlerin değirmenine su taşımış oluruz.  ABD’nin İsrail kararına karşı Türkiye’de Ayasofya’yı ibadete açmalıdır.  (Haber: Eyüp KOÇAK)
  
  
Bu haber toplam 11226 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim