Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.118
    %0.75
  • Dolar
    32.3373
    %0.19
  • Euro
    34.9482
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakan Tütüncü'nün Seçim Çalışmaları
21 Mart 2019 Perşembe 17:08

Hakan Tütüncü'nün Seçim Çalışmaları

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek projelerini anlattı, vatandaşların taleplerini dinledi.

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek projelerini anlattı, vatandaşların taleplerini dinledi.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kepez Belediye meclis üyesi adayı Nebi Sezgin'in Konyalılar Camisi yanında düzenlediği toplantıya Başkan Tütüncü'nün yanı sıra meclis üyesi adayları da katıldı. Başkan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, "2009'da göreve geldiğimizde toplantı yaptığımız alanın çevresinde gecekondular vardı. Mahallenin tapu problemini çözdük, tapuları verdik. Hemşehrilerimiz kat artışı istediler onu da yaptık. Şimdi mahallede imara uygun güzel binalar yapıldı. Mahallemize tam 27 bin metrekare yeşil alan kazandırdık" dedi.

Düdenbaşı'nda yapılan hizmetleri tek tek sıralayan Başkan Tütüncü, yeni dönem için projelerini de anlattı. Necip Fazıl Caddesi üzerinde Selçuklu mimarisinde Kepez Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi'ni inşa ederek hizmete açtıklarını kaydeden Hakan Tütüncü, "Mahalledeki okullarımızın yanında olduk. Okullarımızın bahçe düzenlemelerini, ihtiyaç duyduğu her şeyi temin ettik. Demirgül Ortaokulu'na bilişim sınıfı armağan ettik. Demirgül Camisi'nin yanındaki parkı da baştan düzenledik" diye konuştu.

DÜDENBAŞI VE TEOMANPAŞA'YA DOĞALGAZ

Yeni dönemde Düdenbaşı ve komşu mahalle Teomanpaşa'da mülkiyet ve imarla ilgili problemlerini çözdükleri alana kapalı semt pazarı yapacaklarını da anlatan Hakan Tütüncü, "Kepez'e, ilk doğal gazı getiren belediye yönetimi olduk. Bugün itibariyle 22 mahallemizde 100 bin konut doğalgaz kullanıyor. Doğalgazı, hem Teomanpaşa hem de Düdenbaşı mahallelerimiz hak ediyor. Önümüzdeki yıl, bu iki mahallemize doğalgazı getiriyoruz" dedi.

10 yılda Kepez'e 130 okul kazandırdıklarını vurgulayan Tütüncü, "130 okul arazisinin imar ve mülkiyet problemlerini çözen Kepez Belediyesi oldu. Bu bölgede yıkılan Mareşal Fevzi Çakmak Okulu'nun yerine yeni bir okul binasının yapımı devam ediyor. İsmail Hakkı Kaya Okulu ve Fatma Nur Çelik İmam Hatip Ortaokulu'nun yapımı tamamlandı ve bu okul binaları hizmete açıldı. Düdenbaşı'na yeni bir ilkokul yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim