Bugün 16 Nisan 2024 Salı
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.112
    %0.54
  • Dolar
    32.491
    %0.30
  • Euro
    34.543
    %0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hasan Öz Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Tamamladı
22 Mart 2019 Cuma 11:58

Hasan Öz Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Tamamladı

CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ulukapı, Altınkaya, Karabük, Burmahan, Beşkonak'la kırsal...

CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ulukapı, Altınkaya, Karabük, Burmahan, Beşkonak'la kırsal mahalle ziyaretlerini tamamladı.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için kırsal mahalle çalışmalarını tamamladı. Ulukapı, Altınkaya, Karabük, Burmahan ve Beşkonak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Öz'e AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, belediye meclis üyesi adayları ve her iki partinin yöneticileri yer aldı.

Mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Hasan Öz, Manavgat Belediyesi'nde 10 yıldır hakim olan anlayışın insanları korkutma ve sindirme şeklinde olduğunu belirterek, "İnsanlar, mitinglere gelmeye korkuyor. Bana telefon açıyorlar, "Başkanım biz geleceğiz ama bizi orada görürlerse, fotoğraflanırsak işimizden oluruz, ekmeğimizden oluruz" diyorlar. İşçisinden, turizm çalışanına kadar hatta otel sahibine kadar bu böyle. Bu şekilde bir siyaset anlayışı, demokrasi anlayışı olur mu? Bu korku imparatorluğu değil de nedir?" dedi.

Manavgat'ta 31 Mart'tan sonra değişim olacağını ifade eden belediye başkan adayı Hasan Öz, "Manavgat'ımızı iktidarla buluşturarak projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Manavgat Şelale Üniversitesi'nin kurulmasını sağlayacağız. Böylece gelen öğrencilerle kış aylarında da esnafımız rahat nefes alacak. Manavgat'a 400 yataklı bir eğitim araştırma hastanesi yapıyoruz. Bu hastane daha sonra tıp fakültesine temel olacak. Artık Antalya'ya veya Alanya'ya gitmekten kurtulacaksınız" diye konuştu.

Manavgat Belediyesi bünyesinde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kuracaklarını kaydeden Hasan Öz, "Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde istihdam edeceğimiz uzmanlarla köylümüze çiftçimize iyi tarım uygulaması noktasında yardımcı olacağız. Böylece çiftçilerimizin de yüzü gülecek. Biz böyle deyince Tarım Bakanlığı'na mı talip oldunuz diyorlar. Hayır, biz sadece yerel yönetim olarak yapmamız gerekeni, mevcut yönetimin yapmadığı yapamadığı bir çalışmayı hayata geçireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim