Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hedef, 50 okula bilişim sınıfı
26 Mayıs 2018 Cumartesi 00:56

Hedef, 50 okula bilişim sınıfı

Kepez ilçesindeki birçok okulu bilişim sınıfı ile donatan Kepez Belediyesi, Perihan Esat Ortaokulu ve Karatay Anadolu Lisesi’nin bilişim sınıflarını törenle hizmete açtı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katıldığı açılışta,  kurdele kesimi öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşti. 
 
HEDEF 50 OKULA BİLİŞİM SINIFI 
 
 Törene,  Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediyesi meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  Kurdele kesimi öncesi düzenlenen törende konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  Kepez Belediyesi’nin eğitim dostu bir belediye olduğunu söyledi.  Kepezli gençlerin ve çocukların çağın gerisinde kalmaması gerektiğini, daha iyi bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için belediye olarak tüm güçleriyle çaba gösterdiklerinin altını çizdi.  Kepez ilçesindeki tüm okulların bilişim sınıfına kavuşması projesinin çok önemli ve gerekli bir proje olduğunu söyleyen kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü;  “Bilişim sınıfı projesi belediye olarak ‘Bu işi en iyi şekilde başarmalıyız’ dediğimiz bir proje. Hedef 50 okula bilişim sınıfı açmaktı. Allah’a şükürler olsun 30’un üstüne çıktık”  ifadelerini kullandı. 
 
TÜTÜNCÜ’DEN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
 
Kepez Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öğretmen, öğrencilerle el ele vereceklerinin sözünü veren Tütüncü; “ Kepez Belediyesi’nde açtığım bilişim sınıflarıyla kazanan gençlerimiz ve çocuklarımız olacak. Onlar teknolojinin nimetlerinden faydalanıp okuluna ve ülkesine hayırlı işler çıkaracaklar. Öğretmenlerimize de bu konuda gösterdikleri fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ederim.  Tüm öğrencilerimizle el ele vermeliyiz. Onları layık oldukları sistemle geleceğe hazırlamalıyız” diye konuştu. 
 
 55 BİN ÖĞRENCİYE SAĞLIK TARAMASI
 
Bilişim sınıfı açılış töreninde, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak da kısa bir konuşma yaptı. Eğitime önem vermenin belediyelerin görevi olduğunu söyleyen Solak,  ilçe de toplam 55 bin öğrencinin sağlık taramasından geçtiğini kaydetti. Hizmetlerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak; sözlerini, Milli eğitim camiası olarak, başkanımız Tütüncü’ye teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.  
(Haber: Eyüp KOÇAK)
 
Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim