Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Herkes Antalyaspor'a sahip çıkmalı
23 Mayıs 2019 Perşembe 16:24

Herkes Antalyaspor'a sahip çıkmalı

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği iftar programına katılım yoğun oldu. Iftarda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu; “Antalyaspor Antalya'ya katkı sunan en önemli markalardan birisi. Antalya'da yaşayanların, yönetenlerin

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği iftar programına katılım yoğun oldu. Iftarda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu; “Antalyaspor Antalya'ya katkı sunan en önemli markalardan birisi. Antalya'da yaşayanların, yönetenlerin ve Antalya'da nefes alıp veren herkesin Antalyaspor'a sahip çıkması lazım” dedi.

Antalyaspor taraftarlarının geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, ANTEPE Yönetim Kurulu Başkanı Cem Oğuz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, iş insanı Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve yardımcıları ile Antalyasporlu futbolcular Zeki Yıldırım, Mevlüt Erdinç, Harun Alpsoy, Nazım Sangare, Doğukan Sinik, Hakan Özmert, Bahadır Öztürk, Ruud Boffin, Ferhat Kaplan, Tarık Çamdal ve Antalyasporlular bir araya geldi. Antaya Stadyumu'nun kuzey kale arkasında yapılan iftarın ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu sahne aldı.

dfgvb.jpg

“KIRMIZI BEYAZLI TARAFTARA DESTEK DEVAM EDECEK”

Taraftarlar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, kırmızı beyazlı renklere gönül verenlerle iftara katılan herkese teşekkür etti. Koyu bir Antalyaspor taraftarı olan turizmci Tolga Cömertoğlu da; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kırmızı beyazlı taraftarlara desteğimiz devam edecek” dedi.

“FARKLI GÖRÜŞLERDEN 30 BİN KİŞİ TEK BAYRAK ALTINDA”

Sezon başında ligden düşecek takımlar arasında gösterilen Antalyaspor’un, Avrupa hedefinde olduğunu belirten Cömertoğlu; "Antalya'da farklı görüşlerden 30 bin kişinin tek bayrak altında toplanabildiği tek mecra Antalyaspor Stadyumu. Antalyaspor, Antalya'nın en önemli değeri. Fenerbahçe deplasmanında oynanacak olan maçın sonucu her şeyi belirleyecek" şeklinde konuştu.

“ANTALYASPOR BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI”

100_0583.jpg

Antalyaspor'un Türkiye'de futbolla ilgilenen herkesi şaşırtacak bir başarıya imza attığını belirten Antalya Valisi Münir Karaloğlu; “Süper Lig'de mücadele eden iki Antalya takımının da ligde kalması sevindirici oldu. Antalyaspor Antalya'ya katkı sunan en önemli markalardan birisi. Antalya'da yaşayanların, yönetenlerin ve Antalya'da nefes alıp veren herkesin Antalyaspor'a sahip çıkması lazım. Büyük bir başarıya imza attınız, bu ilin valisi olarak sizlere teşekkür ediyorum. İstanbul'da Beşiktaş'ı yendiğiniz gibi inşallah hafta sonu Fenerbahçe’yi de yenerek Avrupa'ya gitmeye hak kazanırsınız. Ama gelecek sene Avrupa'ya gitme şansını haftalar öncesinden garantilemiş bir takım olmanızı istiyorum" diye konuştu. HABER: AYSEL ÖNER

Bu haber toplam 3072 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim